Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Десь війна, а в Тернополі за портфелі черговий «срач» розводять, - пише тг-канал «Тернопільський треш»

Два відомі в Тернополі чоловіки розпочали сварку, яка хто зна в що переросте. 

Екс-нардеп Тарас Юрик ("депутатсвував в тому окрузі, що зараз Іван Чайківський, відданий партієць Порошенка, поки що) звинуватив чинного нардепа від Тернопільщини «слугу народа» Івана Калаура (наші читачі мали б про нього знати) в тому, що той хоче забрати в Юрика крісло Голови «Асоціації футболу Тернопільщини».

І робить це Калаур, який до того ж очолює відділення Олімпійського комітету Тернопільщини, на  замовлення Володимира Мариновського. Старшого в родині Мариновських (власників «Максиму» в Тернопільському замку, співвласників разом з скандальним Василем Лило ТзОВ «ВВС-БУД» та інших бізнесів), - стверджує Тарас Юрик.

Традиційно в публічну сварку за батька, вступив один з його синів, який в Україні – Віталій Мариновський. Ну і понеслося. Поки що тільки у фейсбуці (на фото). Далі буде цікавіше.

До речі, і Тарас Юрик, і Віталій Мариновський, на початку повномасштабної війни відслужили у ЗСУ, підкреслює «Тернопільський треш»

Зараз обидва вже давно в Тернополі…

 віталій мариновський, тарас юрик, сканадал, корупція, фото, тернопільський треш, телеграм канал, тернопільський тиждень 

  віталій мариновський, тарас юрик, сканадал, корупція, фото, тернопільський треш, телеграм канал, тернопільський тиждень  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.