Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Після значного розголосу екс-голоові Тернопільської ОВА Володимиру Трушу не вийшло забронюватись в ЗУНУ.  Про це він сам заявив: :

"Повідомляю – я не заброньований, відстрочки я не маю. Для того, щоб працівник університету був заброньований він має мати науковий ступінь та 0,75 ставки в тому ж університеті. Я не маю наукового звання, відповідно я не підпадаю “під так звану бронь”

“Усі знають, що я працюю в ЗУНУ. Дивіться у всьому світі це нормально, коли людина працюючи на такій посаді, як я свого часу йде в університет, щоб мати змогу втілити свої практичні навички для навчання майбутніх поколінь і передати свій досвід”, – відзначив Володимир Труш.

“Так це співпраця університету з головами громад, де науковці ЗУНУ можуть доєднатися до процецу консультування з громадами. Підписані меморандуми про співпрацю, на сьогоднішінй день їх 10 – цей меморандум передбачає, що приміром голова громади має на меті запровадити масштабний економічний проект, і хоче зрозуміти фінансове обгрунтування, тоді він безкоштовно отримує консультування, – наголосив Володимир Труш. – Знову ж таки, якщо тому ж голові громади потрібно не тільки консультування, а він замовляє уже собі надання певних послуг – приміром якщо замовляє для гранту обгрунтування наукового підгрунтя свого проекту і так далі, тоді уже укладається договір про співпрацю, формується кошторис, який узгоджується з обох сторін, підписуються акти виконаних робіт і так далі. Ніхто ні в кого ніякі гроші не вимагає – це є плата за роботу, яку виконують науковці на прохання голови громади за укладеним договором. Все це проходить офіційно через бюджет громади, як стаття видатків на надання послуг”.

P. S. Цікаво, а як його без наукового ступеня взяли викладачем коли для інших ставок немає!? І чому його не мобілізовують, натомість на вулицях ловлять тернополян і доставляють в ТЦК та СП, - повідомляють в пабліку «Тернопільські дописи»

До речі, як повідомляв тг-канал "Тернопільський треш",  раніше Труш розказував, що служив у десантно-штурмових військах...

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.