Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Читачі нашого сайту «розставили все по поличках»

Чергове опитування «Тернопільського тижня», завдяки якому ми хотіли хоча б для себе зясувати, хто з місцевих політиків викликає у тернополян найменшу, скажімо так, симпатію? Тому й запропонували відповісти нашим читачам на наступне запитання: «Хто з місцевих політиків, які очолюють обласні осередки політичних партій на Тернопільщині, викликає у Вас найбільшу антипатію? »

Ми дочекалися 600 отриманих голосів. І побачили наступну картину.

За підпункт «Вони всі «хороші», а тому нехай живуть довго і щасливо!» було віддано тільки 10 голосів (1.7%)

2,5% (15) голосів – антипатію викликає Сергій Тарашевський («Єдиний Центр»), заступник голови Тернопільської облради. В принципі, це не дуже здивувало нас, оскільки пан Тарашевський хоч і займає високу посаду в області, але останнім часом не надто публічна особа, і до того ж у  скандалах непомічений, а тому, як то кажуть, не «на слуху».

3,35 (20) голосів проти Ярослава Джоджика, нардепа, голови обласного осередку УНП, фактичного власника пивоварні «Опілля».

Петро Мандзій, депутат Тернопільської міськради, бізнесмен, голова обласної організації «Наша Україна», отримав 28 голосів (4,7%).

Єдина жінка у нашому списку, банкірша, «намісниця» Арсенія Яценюка і його партії «Фронт Змін» на Тернопільщині, Любов Гринчишин, несподівано для нас, відверто скажемо (оскільки вона людина абсолютно непублічна), «обігнала» попередніх політиків з 41 голосом (6,9%) голосів.

Василь Деревляний, нардеп, багаторічний очільник обласної «Батьківщини», має в своєму пасиві 62 голоси (10,4%)

"Всі перераховані вище політики викликають антипатію" підтримали 22,2% (133 голоси) наших читачів (це нас також здивувало, оскільки ми  чомусь були впевнені, шо саме цей підпункт набере найбільше голосів, адже були впевнені, що політику і її безпосередніх учасників, скажімо м’яко, не долюблюють більшість свідомих людей).

А от на «вершині» нашого «рейтингу» цілком прогнозовано (через те, що ці політики є найбільш впізнаваними і щодня в центрі уваги, а отже вони отримують найбільші порції як негативу, так і позитиву) знаходяться Олексій Кайда, голова Тернопільської облради і керівник ТОО ВО «Свобода» (139 голосів, або 23,1%) від загальної кількості, та Валентин Хоптян.

Саме він, Валентин Хоптян, губернатор нашої області та віднедавна головний регіонал Тернопільщини, викликає у людей, які виявили бажання взяти участь в опитуванні на нашому сайті, найбільшу антипатію  (151 голос, або 25,3%) 

Тут, як то кажуть, без коментарів…

«Тернопільський тиждень»

До слова: оскільки саме в цей час минув рік, як Сергій Надал офіційно почав виконувати обовязки міського голови Тернополя, а його побратими з ВО «Свобода», які сформували більшість у міськраді в обласному центрі й отримали депутатські повноваження, то ми пропонуємо Вам, шановні наші читачі, нове опитування. Тим паче, що висновки є з чого робити. Адже саме останніми днями відбуваються як звіти пана Надала з командою, так і критикування їхньої діяльності. То ж дайте, будь-ласка, відповідь на питання:

"Минув рік, як до влади в Тернополі прийшла партія «Свобода» у вигляді більшості в міській раді й на чолі з мером Сергієм Надалом. Як би ви відгукнулися про їхню діяльність за цей час?

- Це просто паскудство, а не влада.

- Ну, стараються, як можуть, а там життя покаже…

- Що Надал, що його попередники, просто розкрадали Тернопіль

- Надал і його побратими – це мої кумири!

- Вони молодці, от би нам років двадцять тому таку владу

- Тернополяни, хто голосував за них, цього разу банально «лоханулися»

- Надалу з командою – «відмінно»

 

Коментарі  

 
+1 #5 щ 21.12.2011 16:09
х
Цитувати
 
 
+10 #4 Умка 02.12.2011 16:00
а що ваш компютерщик споживає, гриби чи амфетаміни, а томені після такого колажа аж перехрестиися захотіли, скажіть хай спригує з цієї тєми:) :lol:
Цитувати
 
 
+13 #3 Антон 02.12.2011 15:48
ще давні греки говорили - кожзен народ заслуговує такий правителів, яких сам вартує...
Цитувати
 
 
+14 #2 Волиняк 02.12.2011 15:27
Валіка Чемеровецького не трогайте... бо буде скушно !
Цитувати
 
 
+16 #1 Тернополянин 02.12.2011 15:25
Ганьба нам всім, якщо і лівими і правими приходять керувати різні зайди-хоптяни і кайди ! Невже ми себе так не любимо і не поважаємо...
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.