Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

При цьому сам екс-мер виглядає задоволеним, принаймні на світлинах на цьому сайті

Сайт, який вже не маскуючись став відверто просвободівським, оскільки прямо пише про "шалені досягнення" правлячої в Тернополі партії і мера Сергія Надала, отримуючи при цьому від побратимів по кілька тисяч гривень щомісяця, як подейкують, за таке "висвітлювання", став ще й "гладити за шерстю" колишнього градоначальника Тернополя Романа Заставного. Ну, екс-мер, зрозуміло, також не безкоштовно виглядає таким собі "непризнаним генієм" на шпальтах "Погляду". Але це й не дивно - вибори не за горами. А пан Заставний спить і бачить себе у парламентському кріслі.

Отже, слово для "восхваляння" колегам.

Сьогодні відзначають день Романа, тож «Погляд» поспілкувався з нашим відомим сучасником екс-мером Тернополя Романом Заставним. 

Особливо нас цікавило, що змінилося з часів його мерства та особисте життя пана Романа.
- Я дуже радий, що у мене була така можливість. Неважливо,  чим все закінчилось, адже це величезний досвід. Він незамінний, – каже Заставний.  – Першого липня у мене виповнилося двадцять п’ять років від початку мого трудового стажу. Працювати я  почав із чотирнадцяти років у шкільному підряді. Нас було шестеро, я був бригадиром. На нашій відповідальності було півтори гектара часнику. А до того також заробляв гроші: продавав яблука.
Зараз чоловік активно займається громадською роботою, бізнесом і багато часу приділяє власній сім’ї. Основним своїм досягненням вважає  власних синів.
- Хабарів за навчання не даємо, синові доводиться багато часу приділяти навчанню. За рік старший син  помітно подорослішав. Страшнувато стає: невже я такий старий, що у мене такі дорослі діти. Можу сказати, що мені пощастило з дітьми,а  їм – пощастило з нами. Молодший син хоче бути лікарем. Старший  прагне стати юристом. Мої батьки не впливали на вибір моєї професії, батьки дружини – також не заважали їй обирати свій фах, тому і ми дозволяємо дітям прийняти власні рішення. Взагалі-то, батько виховував мене досить жорстко, за що я йому дуже вдячний. До вступу в інститут я  узгоджував свої проблеми з ним через посередника – маму.  Але коли прийняв рішення одружитися, то батько дізнався про це першим. Саме тоді я переступив через цей бар’єр.
Роман Заставний  полюбляє займатися городом, косить траву, вирощує суниці, малину. При цьому принципово не допомагає батькам вирощувати картоплю:
-  Картополю ми не садимо – це роблять батьки. І ми нічого зробити не можемо –десять  років з цим «боремось».  Садять мінімум десять соток щороку, а кожної весни проблема:  де ж  подіти залишки картоплі? Роздаємо родичам, знайомим. І з кожним роком я все більше усвідомлюю, що цей процес перебороти неможливо, його  можна тільки підкоректовувати. Батькам з картоплею не допомагаю. Принципово. Тому, що українці вирощують картоплю у своє задоволення. Ніхто не зважає, що це не вигідно.  А я -  раціональний, і  не люблю робити того, чого не варто.
Нещодавно Роман Заставний продав частину бізнесу і дуже задоволений, що вчинив саме так: з’явилася можливість жити і витрачати гроші. Любить відпочивати в горах, відпочинок на морі вважає неповноцінним. Дружина Оксана для Романа Заставного є «бойовою подругую»:
- Це мій перший помічник, секретар, це мама моїх дітей, улюблена жінка. Мені пощастило. Найпроблематичнішими були перші вибори. Дружина була не готова, навіть мала проблема зі здоров’ям через все це.
Зараз дружина частенько «балує» Романа Йосиповича домашніми солодощами: рулетами та рогаликами із вишнею.

"Тернопільський новинар"

Коментарі  

 
+4 #6 Зайка 14.12.2011 14:00
Сімейна пара Заставних це приклад не тільки для місцевих політиків,але й для всіх тернополян.вони завжди разом,завжди підтримують один одного,а які прекрасні хлопці! Дякуємо і нехай вам щастить!
Цитувати
 
 
+11 #5 Умка 02.12.2011 16:02
заставного- до парламениту, гіп-гіп, ура...
Цитувати
 
 
+12 #4 обурений 02.12.2011 14:32
ну якщо Заставний це - "відомий СУЧАСНИК", то хто тоді Надал? також? сучасниками взагалі то називають особистостей, які в мистецтві, культурі чи в науці і т.п. зробили щось видатне, що полегшить життя майбутнім поколінням. А що зробив такого видатного заставний, хто скаже?
Цитувати
 
 
+16 #3 Антон 02.12.2011 13:56
Але попри все - давайте визнаємо хоча б те, що таки за заставного було чимало зроблено, достатньо пройтися містом, я не знаю, можливо і надал багато чого зробить, побачимо...
Цитувати
 
 
+12 #2 Орко 02.12.2011 13:30
Якщо Ромцьо був найфайнішим мером(бо з чуприною), то Петько Гринчишин був найчеснішим заступником всіх каденцій і скликань !!!
Цитувати
 
 
+15 #1 обуреність 02.12.2011 07:11
Заставний був найкращим мером. і це добре знає Надал, бо йому Заставним постійно колять очі. а Надал ведеться на розводи - так в нас зявився теплий тротуар :) Надал робить все, щоб виглядати кращим. Але Заставний розбудовував місто, бо знав як це робити. А Надал як був податківцем - так ним і лишиться. спитайте риночників, які носять, спитайте перевізників, які носять, спитайте ЖЕКівців, які носять (до речі, тариф не просто так підняли). Носять навіть ЛІКАРІ. стидно, але це правда! і у відпустки заставляють йти!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.