Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Німецький парламент прийняв документ щодо посилення контролю за видачею німецьких віз, повідомляє Rheinische Post.
Правляча коаліція ХДС, ХСС та СДПН більшістю голосів схвалила створення бази даних, куди будуть вносити людей, яким потенційно може бути відмовлено у візі, передає УНН.

У «чорний список" потраплять люди, яким вже було раніше відмовлено у візах з яких-небудь причин, наприклад, через надання неправдивих відомостей про себе. Крім того, там зареєструють тих, хто має судимість. Зокрема, враховуються такі злочини, як торгівля людьми, нелегальна трудова діяльність і проституція.

Також документи на візу звірятимуть з антитерористичною базою даних. Органи держбезпеки включають туди людей, яких підозрюють у терористичній діяльності або у схильності до насильства. Якщо спецслужби з'ясують, що людина, яка має зв'язки з терористами, намагається отримати візу до Німеччини, вони проінформують про це візовий центр.

Опозиція одноголосно проголосувала проти прийняття цього документа, оскільки вважає, що таким чином держава фактично відмовляється від презумпції невинності і по суті ставить кожного, хто бажає отримати візу, в положення підозрюваного. Тепер документ мають ухвалити в Бундесраті, де у правлячої коаліції немає більшості.

Нагадаємо, ідея створення єдиної бази даних для посилення контролю за видачею віз виникла після 2005 року, коли з'ясувалося, що через ослаблення візового контролю в Німеччину приїхало безліч нелегальних іммігрантів зі Східної Європи.

Наплив нелегалів почався після того, як в березні 2000 року тодішній глава МЗС Німеччини Йошка Фішер підписав вказівку німецьким консульським установам видавати візи, не проводячи первинних перевірок.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.