Нове на сайті:
"Тернопільводоканал" отримав "на халяву" корисного обладнання на мільйони гривень Всі пільги на проїзд залишаються: у Тернополі змінюється тариф на транспорт, який не буде більший, ніж в містах Західної України З 1 серпня у Тернополі подорожчає проїзд в громадському транспорті Чому робота Тернопільської міської комісії по отриманню відстрочки дуже важлива Повістки поштою можуть бути виключно від ТЦК СП «Тернопільелектротранс» вбивають нові урядові тарифи на електроенергію для бізнесу Івано-Франківськ: Чому українці платять влітку за прибирання снігу та за тепло Від Тернопільської міської ради передаємо на фронт нову партію дронів, тепловізорів та камеру - Сергій Надал На Тернопільщині директора лікарні то звільняють, то поновляють Передали на передову Тернопільському 35-му батальйону нову партію ударних fpv-дронів та розвідувальних квадрокоптерів Маvic - Сергій Надал Перевізники у Тернополі вимагають підвищити плату за проїзд у громадському транспорті, - яка реакція мерії Обмеження для транспорту в Тернополі Сергій Надал на передовій нагородив наших захисників з територіальної оборони Тернополя В Івано-Франківську на 50% подорожчав проїзд у громадському транспорті Повістки виписують лише службовці ТЦК і СП, а не мер чи обласна та міська ради

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Німецький парламент прийняв документ щодо посилення контролю за видачею німецьких віз, повідомляє Rheinische Post.
Правляча коаліція ХДС, ХСС та СДПН більшістю голосів схвалила створення бази даних, куди будуть вносити людей, яким потенційно може бути відмовлено у візі, передає УНН.

У «чорний список" потраплять люди, яким вже було раніше відмовлено у візах з яких-небудь причин, наприклад, через надання неправдивих відомостей про себе. Крім того, там зареєструють тих, хто має судимість. Зокрема, враховуються такі злочини, як торгівля людьми, нелегальна трудова діяльність і проституція.

Також документи на візу звірятимуть з антитерористичною базою даних. Органи держбезпеки включають туди людей, яких підозрюють у терористичній діяльності або у схильності до насильства. Якщо спецслужби з'ясують, що людина, яка має зв'язки з терористами, намагається отримати візу до Німеччини, вони проінформують про це візовий центр.

Опозиція одноголосно проголосувала проти прийняття цього документа, оскільки вважає, що таким чином держава фактично відмовляється від презумпції невинності і по суті ставить кожного, хто бажає отримати візу, в положення підозрюваного. Тепер документ мають ухвалити в Бундесраті, де у правлячої коаліції немає більшості.

Нагадаємо, ідея створення єдиної бази даних для посилення контролю за видачею віз виникла після 2005 року, коли з'ясувалося, що через ослаблення візового контролю в Німеччину приїхало безліч нелегальних іммігрантів зі Східної Європи.

Наплив нелегалів почався після того, як в березні 2000 року тодішній глава МЗС Німеччини Йошка Фішер підписав вказівку німецьким консульським установам видавати візи, не проводячи первинних перевірок.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.