Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

З кожним днем все більше людей починають розуміти, що нові вожді БЮТ зрадили свого лідера Юлію Тимошенко, зрадили партійців, які щиро їм вірили.

Думаю, виходу Юлі із в'язниці нинішні вожді БЮТ бояться не менше, а може й більше, ніж Янукович.
Жорстка опозиційна риторика, імітація боротьби за визволення Тимошенко вдало поєднуються із грою в піддавки з Банковою.
17 листопада ми стали свідками змови вождів БЮТ з Банковою, під час прийняття закону про вибори – вони чітко виконали команду Чечетова і, на жаль, спонукали до ганебного голосування частину фракції БЮТ-Батьківщина. Добре, що не всю – знаю, що люди моральні у фракції є і вони не брали участі в тому дійстві.
Тих в опозиції, хто 17 листопада діяв всупереч замислу Януковича і натиснув на червону кнопку "проти", вожді БЮТ назвали..."проектом Банкової".
Цинізм і аморальність!
6 грудня країна почула про їхні дальші плани. Краще би не чули...
Тепер вожді БЮТ готові підставити своє "опозиційне" плече Януковичу, аби разом проштовхнути через Раду і бюджет-2012, і закон про ринок земель, і антиконституційний закон 9127, і багато чого іншого, торги не завершено...
Бюджет? Лобістсько-виборчий, з якого до того ж украдуть мінімум 70 мільярдів (цього року вкрали понад 60 мільярдів – цитата Януковича).
Ринок земель? Ніякий не ринок, навіть не базар. Розкрадання! Аби кілька відомих сімей скупили 40,5 млн. гектарів за безцінь (по 300 євро за гектар, при реальній вартості в 20 разів більше) – щоб наварити на цій афері сотні мільярдів і потім втекти, позбавивши країну майбутнього.
Про законопроект 9127 уже знають усі, свою оцінку я виклав у матеріалі "Хроніка злочину".
Нові голосування в унісон з владою "опозиціонери" потім теж назвуть "перемогою"?
А тих, хто голосуватиме "проти" – знову "проектом Банкової"?

І далі закликатимуть об'єднуватися навколо них?
Стратегічні інтереси країни? Втрата перспективи для десятків мільйонів українців? Ви про це подумали, вожді БЮТ?
А саму Юлію Тимошенко ви запитали, чи згодна вона на звільнення із СІЗО за таку ціну? Не впевнений.
Свідомий обман людей, аморальність і безпринципність, нічого більше.
Зупиніться. Ще не пізно...
Українська правда

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.