Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Обдурені пайовики Щепановського хочуть бачити за гратами і його брата

У Тернопільському міськрайонному суді вкотре відбулось слухання у справі керівника фірми «Будівельник» Зеновія Щепановського. Цього разу у залі спостерігався неабиякий ажіотаж, а саме засідання тривало незвично довго –  майже дві години.

Нагадаємо, минулого разу суддя Тарас Багрій відклав розгляд справи, оскільки жоден із свідків не з’явився. Нині служитель Феміди почув свідчення чотирнадцяти людей. До половини із них правоохоронці застосували судовий привід. Також у залі суду були присутні і п’ятеро потерпілих. Щоправда до них черга так і не дійшла.

Сьогодні зі слів свідків стали відомі і деякі подробиці будівельних махінацій. Зокрема, керівник фірми «Будівельник» Зеновій Щепановський разом із бухгалтером підприємства Євгеном Марценюком змушували людей оформляти банківські кредити на кругленькі суми. Йшлося і про 100 тисяч доларів, і про майже 100 тисяч євро. Підприємці обіцяли, що кредити буде виплачувати корпорація «Укрбудінвест». Але в результаті – із боргами залишились саме тернополяни.  Більше того, з’ясувалось, що пайовики вступали у дольову участь на квартири, що перебували під заставою банків.

До речі, один із свідків, який сьогодні виступав у суді, повідомив, що договір на одну квартиру укладав із Зеновієм Щепановським, а на іншу – з його братом Віктором Щепановським, який на той час став директором фірми. Відтак чоловік впевнений, що він також має нести відповідальність за шахрайські оборудки.

Як відомо, Віктор Щепановський сьогодні очолює Тернопільську райдержадміністрацію, повідомляє «За Збручем»

Допитати сьогодні усіх свідків також не вдалося: одна людина не з’явилась за станом здоров’я, а інших – просто не знайшли. Черговий розгляд справи призначений на 14 грудня. Можливо тоді, правоохоронцям таки вдасться виконати доручення судді – і нарешті доставити до суду усіх свідків.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.