Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Старі лампи в місті замінять на енергозберігаючі

Надал звітує про виконання обіцянок. Версія прес-служби Тернопільської міськради

Планували: Освітлення вулиць, дворів будинків, парків у нічний час. Використання енергоощадних ламп.

Виконали: За перших 100 днів роботи міській раді вдалося суттєво покращити освітлення вулиць Тернополя. При цьому міська рада здійснила економію бюджетних коштів завдяки використанню енергоощадних ламп. Для бюджету міста ця економія складає близько 100 тис. грн. у рік. Відмовились від практики попередників - часткового вимикання світла у нічний час.

Окрім цього, три вулиці вдалося освітити повністю, а саме вул. Юрчака, вул. Тиху та вул. Степову. Протягом попередніх п’яти років ці вулиці зовсім не освітлювалися. Кількість освітлених вулиць щоразу збільшуватиметься. Окрім цього за короткий проміжок часу вдалося забезпечити повне освітлення паркових зон. Вперше за багато років, у бюджеті міста на 2011 рік передбачено кошти для заміни старих ламп на енергозберігаючі.

Від редакції: якщо пересічні мешканці Тернополя помітили, що вулиці дійсно освітлюються краще чи відчули, що злочинів поменшало – закликаємо телефонувати в міську раду і висловити свою вдячність владі. Або пишіть нам,  а ми ваші слова подяки передамо.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.