Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Незважаючи на позитивну динаміку зменшення кількості дорожньо-транспортних пригод, ситуація на дорогах України все ще залишається складною. З початку року під час ДТП загинуло 4230 людей та більше 34 тисяч отримали травми. Варто зазначити, що найбільша кількість дорожньо-транспортних пригод, які призводять до трагічних наслідків, трапляється саме внаслідок перевищення водіями безпечної швидкості руху, особливо на заміських дорогах.
Перевищення швидкості цьогоріч призвело майже до 6 тисяч ДТП, які забрали життя 1219 людей та 7609 були травмовані. Автоаварії, що стаються через порушення швидкісного режиму характерні тяжкими наслідками.
Нині роботу нарядів дорожньо-патрульної служби ДАІ спрямовано на профілактику дорожньо-транспортних пригод. Для контролю швидкісного режиму працівники ДАІ використовують відповідні технічні засоби, дозволені наказом МВС України від 1.03.2010 року №33.
Новинкою для водіїв стане те, що фіксування перевищення встановленої швидкості руху буде здійснюватися не лише в стаціонарному режимі, коли вимірювач нерухомий та міститься в одному місці, а й під час руху службового автомобіля в потоці автотранспорту. В такому разі вимірювач встановлений в автомобілі на панелі приладів на спеціальному кронштейні.
Якщо під час руху патрульного автомобіля прилад фіксує перевищення швидкості, працівники ДАІ зупиняють правопорушника та вживають заходи адміністративного впливу.
Працівники ДАІ звертаються до водіїв дотримувати швидкісного режиму на дорогах.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...