Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

За те, що будуть «семінаритися» ненайбідніші, заплатить кожен тернополянин. Адже проїзд, їжа, випивка, проживання, відпочинок – все за рахунок казни Тернополя…

Своїм рішенням № 1980 від 23 листопада 2011 року виконавчий комітет прийняв рішення, відповідно до якого планують провести спільний семінар Тернопільської та Івано-Франківської міських рад по обміну досвідом діяльності органів місцевого самоврядування 9-11 грудня 2011року. До участі в семінарі вирішено залучити депутатів міської ради, секретаря ради, заступників міського голови, начальників виконавчих органів.

Як бачимо, "п'янка" має відбутися на славу. А заплатить за все це кожен тернополянин, оскільки гроші на це виділяють з бюджету. Адже дано розпорядження відділу обліку та фінансового забезпечення провести оплату витрат по проведенню семінару та транспортних послуг відповідно до представлених документів в межах видатків, передбачених по КФК 250404 "Інші видатки".

А тепер кілька слів про так звану «прозорість» влади нашого міста. Мер Сергій Надал з побратимами не втомлюється повторювати, що чинна влада в Тернополі немає що приховувати від городян. Але тоді виникає запитання – чому про цей семінар і план міроприємств, які мають відбутися в його рамках, є розлоге оголошення на офіційному сайті Тернопільської міської ради. Але про те, що все це буде оплачуватися з казни міста і скільки на це виділиться коштів – ані слова. То де тут прозорість? І чому оці зібрання чиновників і депутатів мають оплачуватися з кишень тернополян. А, ну звісно, щедра влада у Тернополі «щедра» тільки до своїх. А на на вчителях і вихователях, яких примусово відправляли у відпустки в Тернополі, можна зекономити.

До слова, сподіваємося, що серед читачів «ТТ» немає аж надто наївних людей, які вірять в те, що в суботу та неділю ненайбідніші люди Тернополя (а судячи з інформації на сайті міськради в Карпати поїхали заступники Надала – В. Остапчук, О. Степанюк, секретар ради І. Турський, начальники управлінь мерії М. Чашка, М. Окаринський, С. Добрікова та голови депутатських комісій, бізнесмени М. Маціпура, Б. Попадин, М. Гладкий, В. Лило, О. Напора) будуть тільки розмовляти зі своїми колегами і чомусь там навчатися?

Ото ж бо й воно! Буковель, термальні води та інші принади зимових Карпат – що оберуть «вибрані» тернополяни? За що заплатять, врешті, пересічні громадяни міста? Ну, електорат то навряд чи про це дізнається…

P.S. Якщо ви думаєте, що на цю поїздку з казни міської ради виділили якусь фіксовану суму, то знову помиляєтеся. У рішенні виконкому цього не вказаного. Тобто, на скільки напють, наїдять, нагуляють депутати й чиновники, стільки й по факту заплатить бюджет міста Тернополя. А Карпати ой які недешеві.

"Тернопільський тиждень"

Коментарі  

 
-4 #18 Дмитро 13.12.2011 22:50
депутати якщо і переймають досвід, то він піде на користь всього міста і не бачу в тому нічого поганого
Цитувати
 
 
-6 #17 за 13.12.2011 04:53
депутати так само люди! хай би відпочили, бо рік був важким.
Цитувати
 
 
+9 #16 Антон 11.12.2011 20:33
ну не будьте ви наївні - невже вірите, що поїхали хлопаки до франківська, а там після всіх офіційних заходів не мотнулися б вони в тіж яремча чи буковель? вбийте мене, а я в це не повірю. Як і не повірю і в те, що харчувалися вони три дні за свої кровні, якщо була нагода за відряджувальні кошти поїсти, і при цьомсу водочки-коньячки вони не вживали, так-так, це ходячі добропорядності
Цитувати
 
 
-6 #15 ромко 11.12.2011 20:00
Щось я не зрозумів...
Нам депутатів з марса привезли чи що?
Люди їх обрали і якщо вони обмініються досвідом з депутатами сусідніх міст - це нормально!
Якщо ж за бюджетні кошти вони катаються на лижах - то не є добре. Але то вже треба уточнювати що саме проплачувала міська рада. Якщо вазагалі проплачувала.
Особисто я не вірю, що депутати пють горілку за бюджетні кошти.
Цитувати
 
 
-10 #14 добрий 11.12.2011 13:55
та хай трохи відпочинуть. може там сума не буде такою великою
Цитувати
 
 
+12 #13 ТТ 10.12.2011 19:27
до ромко: в матеріалі чітко сказано, що є рішення виконкому про виділення коштів з бюджету Тернополя без зазначення кокретної суми на цю поїздку, а його, бюджет, наповнюють саме тернополяни. Тому ми й зробили резюме, що цю "мандрівку" депутатів і чиновників оплачують саме пересічні громадяни міста. Які ще коментарі потрібні?
Цитувати
 
 
-12 #12 ромко 10.12.2011 18:27
Питання: якщо на сайті не зазначено за яким чином фінансується даний захід, то чому автор статті робить безапеляційний висновок, що "за рахунок мешканців".
Може запитати в тих самих депутатів? А може вони оплачували поїздку власним коштом?
Щоб претендувати на обєективність - слід взяти коментарі у самих "обвинувачених". Хіба ні?
Цитувати
 
 
+14 #11 Антон 10.12.2011 01:04
до редакції ТТ, та ми не паплюжимо цих дриииссссиистой никв, ми їх "любимо" до потєрі сознанія, вибачте за сарказм, і ви, здається, нам в цьому допомогаєте, зважаючи на толерантність в коментрарях і статтях, чи щось плутаю я?
Цитувати
 
 
+10 #10 ТТ 09.12.2011 18:47
друзі, вкотре просимо - не коментуйте будь-ласка те, що не стосується даної статті й не висловлюйтеся образливо на адресу "героїв" чи "не героїв" публікації, дякуємо
Цитувати
 
 
+12 #9 Павло 09.12.2011 18:39
смішні, та наші чиновники - це янголи, а свободівці це самодостатні люди, які прийшли у владу вже забезпеченими людьми, вони не будуть спати в крутих готелях, бо всі вони піклуються про економію бюджету нашого міста, а тому вони ночуватимуть на вокзалах і харчуватимуться чебураками з водоповідною водою, то ж наші обранці, шановні, а лило буде в своєму бмв х 5 дрихнути, бо сумніваюся що він якщо і поїхав, то в автобусі з тими хануріками
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.