Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Хто, де і за що зводить будинок головному свободівцю Тернопільщини?

Однопартійці по ВО «Свобода» голови Тернопільської обласної ради Олексія Кайди між собою за горнятком запашного чаю в місцевих «кав’ярнях» «Братіслава», «Класік», «Ретро» та інших натякають журналістам, які лояльні до них, але не завжди можуть втримати язика за зубами, що питання того, що Олексій Петрович стане нардепом, вже вирішено! До слова, якщо вірити деяким ЗМІ, про це заявив і партійний бос пана Кайди – Олег Тягнибок, який пообіцяв хлопцю з Бердянська прохідне місце у виборчому списку. Хоча на чому базується впевненість лідера в тому, що його політсила взагалі потрапить у парламент, напевне, відомо тільки йому самому.
Як би там не було, але сам Кайда каже, що вже мріє, як з дружиною і сином, який, до слова в соціальних мережах підписує свої фотографії російською (!!!) мовою (принаймні, підписував до цього дня), перебереться до столиці, де ніхто не буде "діставати" його невиконаними обіцянками.
Свободівці стверджують, що хату в передмісті Києва вже почало будувати підприємство  з Тернополя ... «Креатор-Буд», власником і директором якого є член УНП і конкурент Сергія Надала на виборах  міського голови Тернополя минулого року Ігор Гуда.
Якщо це все так, а рано чи пізно все таємне стає відомим, особливо в рік виборів до парламенту, коли йде масовий «злив» інформації на всіх політиків різного штибу, які беруть участь в передвиборчій гонитві, стверджують тернопільські рядові побратими Кайди, яких вже дістали своїми «апетитами» їхні боси Тягнибок, Кайда, Вітів, Надал та інші, за це Гуді та його фірмі й віддали ділянку пташиного ринку за колишнім кінотеатром ім.Довженка у Тернополі, про що вже починають писати тернопільські журналісти.
Цікаво, що колишньому губернатору Тернопільщини, Юрію Чижмарю, як нам відомо з власних джерел, котедж під Києвом будував не хто інший, як Зеновій Щепановський. Всім відомо, чим це закінчилося – Щепановський у Чортківському СІЗО, а Чижмар на шпальтах місцевих ЗМІ та на рекламних площах у всіх мікрорайонах Тернополя в амплуа такого собі молодого реформатора, який знає всі проблеми та сподівання народу і вітає українців…
Тернопільський Новинар

P.S. Тут ми незовсім згідні з нашими колегами з T-N, звідки передрукували цю статтю. Адже як відомо «Тернопільському тижню» з власних джерел, будинок голові облради Олексію Кайді за певні «заслуги» таки дійсно будує фірма «Креатор-Буд», яку очолює Ігор Гуда. Але не в Києві, а передмісті Львова, де саме зараз, тобто в сусідньому обласному центрі, в «простенькій» квартирі, проживає родина головного свободівця Тернопільщини пана Кайди. Але якщо вірити рекламній кампанії фірми "Креатор-Буд", яка обіцяє своєчасне зведення житла дольовикам, то сімейство такого "безкорисливого трударя і  патріота-свободівця" переїде в нове житло вже незабаром...

Коментарі  

 
+6 #10 колега 14.12.2011 23:26
зато в кайди на телефоні фотка Бандери, це він журналістам любить демонструвати
Цитувати
 
 
+12 #9 Тернопільчанин 13.12.2011 11:57
А що краще своєму облобизгувати нетак обідно,це також гарний менталітет.І взагалі дивлячись на усіх оцих діячів ,вони усі парашутисти і давно ,Запитайте ,де вони усі відпочивати їздять,де вони гроші тримають,де їхні діти навчаються ,всі вони крадуть гроші тут ,а тратять там в "європі".
Цитувати
 
 
+12 #8 Zunami 13.12.2011 09:35
А чому Чижмарю не надіятись він за три роки добре вивчив як ми кланяємось усім ЗАЙДАМ - знов заїзджого облобизгаємо !!! Це по тернопільськи чи буде вже кінець парашутистам ???
Цитувати
 
 
+15 #7 роман 12.12.2011 16:36
В нашій державі щоб добре жити потрібно 2 речі 1-вступити в правельну партію,і2-бути сволотою
Цитувати
 
 
+13 #6 реаліст 12.12.2011 15:55
на жаль, так побудована виборча система в нашій країні, що в депутати можуть йти тільки ті, хто має гроші на кампанію, а дійсно порядні молоді люди (хай мене вибачить старше покоління, але вони, спорчені совдепівщеною, не можуть бути порядними) цього не можуть зробити (навіть на заставу не буде, якщо не продаватися). Який вихід? та дідько його знає... щоб не підставляти цей сайт - не буду радити чи висловлювати свою точку зору, ви розумієте про шо я?
Цитувати
 
 
+14 #5 Тернопільчанин 12.12.2011 15:45
Боже спаси україну від оцих лже добродіїв...когож вибирати ,за кого голосувати ???? я в розпачі ,скільки нам ще мучитись ,а життя то йде.
Цитувати
 
 
+14 #4 Антон 12.12.2011 14:42
хай мене вибачать незгідні, але варо глянути на фейс кайди, щоб все зрозуміти про його приорітети в житті
Цитувати
 
 
+15 #3 Оверко 12.12.2011 13:29
Кайдi нема чим зайнятися, то i видумуе всякi схеми. ну не весь же робочий час в карти грати.
Цитувати
 
 
+13 #2 читач 12.12.2011 10:57
отут не згідний, свободі до регіоналів ще далеко, але вони вчаться, ще ж малувато при владі
Цитувати
 
 
+15 #1 п-ць 12.12.2011 09:30
свободівці обнагліли до ручки. такого пресингу для бізнесу не роблять навіть регіонали
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.