Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Більшість економічних злочинців в Україні - представники вищої і середнього керівної ланки (по 40%), свідчать результати Всесвітнього огляду економічних злочинів за 2011 рік, підготовленого PWC.

У всесвітньому огляді економічних злочинів за 2011 рік взяли участь 3877 респондентів з 72 країн світу, з яких 84 респондента представляли українські компанії, що працюють у 12 галузях економіки.

Як відзначив керівний партнер PWC-Україна Борис Краснянський, для порівняння, у світі 60% внутрішніх злочинів чинить керівництво середньої ланки і рядові співробітники, повідомляє Інтерфакс-Україна.

В Україні, відповідно до опитування, у 2011 році 40% посадових економічних злочинів припадає на вище керівництво, 40% - керівники середньої ланки, і 20% - молодший склад компанії.

"Типовий суб'єкт економічних злочинів в Україні - особа з вищою освітою у віці 31-50 років, що працює в організації до 5 років", - сказав Краснянський.

При цьому він відзначив, що фінансові збитки від економічних злочинів в Україні в 2011 році склали від $100 тис до $5 млн (47%).

Краснянський також відзначив, що "кожен п'ятий співробітник, що вчинив шахрайство в Україні, не поніс покарання". За його словами, у 20% випадків організації не прийняли жодних заходів щодо шахраїв.

У 2009 році цей показник складав тільки 3%. "І така статистика викликає занепокоєння", - відзначив Краснянський.

За його словами, відповідно до опитування, 73% співробітників, що вчинили шахрайство були звільнені, або проти них були подані цивільні позови, включаючи вимоги про відшкодування завданого збитку.

Відповідно до результатів дослідження, 43% респондентів заявили про те, що їхня організація продовжує підтримувати ділові відносини з контрагентами, що вчинили шахрайство.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.