Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Газета РІА плюс опублікувала неправдиву інформацію під назвою "Мерія віддала нашу землю за копійки"

У газеті «RIA плюс» від 7 грудня 2011 року № 49 була подана неправдива інформація під назвою «Мерія віддала нашу землю за копійки». У ній сказано, що міські депутати по суті, «подарували» комунальну землю будфірмі, а виконком дав добро на зведення там багатоповерхівки. Така земля коштує більше 2 млн. грн., а обійдеться забудовнику максимум у 93 тисячі. Бюджет Тернополя не отримає нічого. Подана інформація не відповідає дійсності.

Тернопільська міська рада не «дарувала» жодних земельних ділянок приватним структурам. Передача в оренду земельних ділянок відбувається на основі чинного законодавства, а саме через аукціони. Приватне підприємство «Креатор-Буд» уклало договір суборенди з товариством з обмеженою відповідальністю «Тернопільський міський ринок ЛТД» і відповідно здійснює будівництво на його землі. З свого боку міська рада, згідно чинного законодавства лише дала погодження ТОВ «Тернопільський міський ринок ЛТД» на передачу приватному підприємству «Креатор-Буд» в суборенду земельної ділянки. При видачі містобудівних і обмежень з ПП «Креатор-Буд» було укладено договір на пайову участь, яким  передбачена сплата підприємством 3 % на розвиток соціальної інфраструктури міста, а це близько 300 тисяч гривень до міського бюджету!.

Звідки автор статті взяв інформацію про грошову оцінку цієї землі невідомо. Якби дана земельна ділянка виставлялась на земельний аукціон у 2011 році, то її стартова ціна складала близько 500 тис. грн., а не два мільйони, як стверджує журналіст.

Не зрозумілою є і загальна мотивація написання публікації. Журналіст не поцікавився у міської ради яка ситуація є насправді, а просто оприлюднив недостовірну інформацію.

Тернопільська міська рада вимагаєвід редакції RIA плюс та автора статті публічного спростування поданої неправдивої інформації.  

 

Коментарі  

 
0 #3 Северин 28.12.2011 18:44
молодець журналіст))))ст ало сміливості опублікувати правду!!))))
Шановні опоненти Ви хочете щоб кожну публікацію погоджувати із "сворою непотребу"????на чолі з псевдо- мером Надалом????
Цитувати
 
 
+3 #2 оленочка 14.12.2011 00:54
ну хай газета написала неправду. Але якщо ринку земля не потрібна, то чого міська рада її не забере і не виставить на продаж??? Стартова ціна 500 тис, а якщо змагатися за неї будуть два будівельні магнати Креатор буд і Лило, то ціна може бути і більшою ніж 2 млн. Чого ж мерія недодумалася забрати землю собі і продати, заробити самій гроші, а не плакати там не дають, там недофінансовуют ь. А журналістам дякуємо, що будити народ!!!!
Цитувати
 
 
+4 #1 журналіст 13.12.2011 23:08
не треба з газетою сваритися. вони мають право на оприлюднення інформації, мерія має право на озвучення своєї позиції. а читачі зроблять висновки.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.