Нове на сайті:
У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях Нові багатоканальні швидкі зарядки «Bandera Power» для наших Захисників з Тернополя - Сергій Надал На Тернопільщині СБУ ліквідувала чергову схему втечі за кордон, яку організував військовослужбовець місцевої бригади

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Під час цільової оперативно-профілактичної операції «Зброя та вибухівка», яку МВС України проводило на території держави, співробітники тернопільської міліції виявили 34 злочини, пов’язаних із незаконним обігом зброї.
За п’ятнадцятьма з них уже порушені кримінальні справи. Зокрема, до відповідальності притягнуто двох жителів Заліщицького району. В одного з них на горищі правоохоронці знайшли цілий арсенал: пістолет ПГШ, саморобний пристрій для стрільби, набої калібру 7,62 мм в кулеметній стрічці, гранату Ф-1, гладкоствольну мисливську рушницю, снаряди мінометні та гранатометні, протитанкову міну. Інший житель цього району незаконно зберігав револьвер іноземного виробництва, споряджений шістьма набоями невстановленого взірця. Щоправда небезпечний товар заліщанин ще й пропонував на продаж.
Найчастіше серед незареєстрованої зброї, яку ще тримають у сховках жителі Тернопільської області, – це обрізи мисливських рушниць. Саме за ці небезпечні іграшки кримінальну відповідальність понесуть пенсіонер з села Констанція Борщівського району, мешканець села Витківці, що на Збаражчині, житель Плотичі, що на Козівщині, та інші.
 Є серед колекціонерів зброї та вибухівки й такі, що норовлять заробити на кримінальному товарі. На спробі продати вибуховий предмет міліціонери затримали жительку Теребовлі. Жінка за п’ятдесят гривень пробувала збути саморобний вибуховий пристрій. Замість заробітків – кримінальна відповідальність. Не оминути покарання і жителю села Манаїв Зборівського району. У нього правоохоронці вилучили понад двісті грамів тротилу.
Загалом під час операції вилучено дев’ять одиниць зброї, майже тисячу набоїв, кілограм вибухівки, холодну зброю.
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.