Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

«Вибраний» список додається.

У п’ятницю, 16 грудня, відбудеться чергова сесія Тернопільської міської ради. Саме на цьому пленарному засіданні, нагадаємо, планується передбачити в бюджеті збільшення видатків на 1 мільйон гривень на чиновників мерії.

А ще, звичайно, будуть і землю роздавати. Кому? Щоб скласти для себе чітку картину того, кому виділяється земля в обласному центрі, варто вчитатися тільки в деякі проекти рішень з поміж більше ста, які виносяться на розгляд сесії.

Силовим структурам і місцевим олігархам

- Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,3142га для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. С.Будного Управлінню СБУ в Тернопільській області.

- Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 0,20га за адресою вул.Липова,39 під будівництво багатоквартирного житлового будинку Управлінню Міністерства внутрішніх справ України у Тернопільській області.

 - Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 12,4914га для обслуговування викуплених будівель та споруд за адресою вул.Лук’яновича,8 ПП «Фабрика меблів «Нова» (директор – Михайло Грод)

- Про внесення змін в рішення міської ради від 17.06.2010р. №5/36/23 „Про надання земельної ділянки площею 1,2987га за адресою вул.Чумацька,1 ВАТ “Тернопіль-готель”

- Про внесення змін в рішення міської ради від 19.05.2011р. №6/8/83 „Про надання земельної ділянки площею 0,5309га за адресою вул.Замкова,14 ВАТ «Тернопіль-готель» (це підприємство, як і пивзавод «Опілля», належить народному депутату України Ярославу Джоджику).

- Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0315га для обслуговування та реконструкції з перебудовою та надбудовою нежитлової будівлі під виробничо-офісні приміщення за адресою вул.Д.Лук’яновича,8 гр.Демкурі Т.В. (мільйонер, власник «Атріуму»).

Без Лило не обійшлося

Ряд земельних ділянок буде віддано фірмі «Тернопільбуд», яку очолює голова депутатської комісії, «нашоукраїнець» Василь Лило

- Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0568га за адресою вул.А.Чайковського,45А гр.Лилу В.Й.(гендиректор фірми «Тернопільбуд»)

- Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0238га за адресою вул.А.Чайковського,45Б гр.Лилу В.В.(син пана Лило)

- Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0165га за адресою вул.А.Чайковського,42Б гр.Сінькевич А.І.(заступниця Лило з економічних питань)

- Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0317га за адресою вул.А.Чайковського,47А гр.Семерезу В.П.

- Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,0199га за адресою вул.А.Чайковського,43Б гр.Семерезу В.П., Семерез І.О.

Інше …

Також кілька ділянок віддають людям, які за дивним збігом обставин (!?) є однофамільцями чиновників та депутатів міськради.

- Про надання дозволу на розроблення проекту відведення щодо зміни цільового призначення земельної ділянки для ведення садівництва за адресою вул.Березова,4 гр.Гладкій Г.В (депутат-свободівець з таким прізвищем очолює комісію і є власником ресторану «Братислава»).

- Про передачу у спільну приватну власність земельних ділянок громадянам гр.Мединська О.Я. та інші (чиновник з прізвищем Мединський очолює управління транспорту в Тернополі).

З поміж інших питань цікавими є ті, де депутати  мають надати дозвіл КП "Тернопільелектротранс", яке очолює пан Мастюх, депутат  від «Фронт Змін», на отримання кредиту

А от КП «Тернопільводоканал», яким керує ще один депутат від «Фронт Змін» Володимир Кузьма, депутати мають надати дозвіл на списання будівель та споруд комунальної власності.

Нагадаємо, що це далеко не повний перелік проектів рішень тільки однієї сесії. Висновки, шановні читачі, робіть самі…

"Тернопільський тиждень"

Коментарі  

 
0 #6 Северин 28.12.2011 22:04
сайту за таку публікацію "БРАВО" молодці що публікуєте правду про цих посевдо-свободівських дебілів!
Цитувати
 
 
+5 #5 колега 14.12.2011 23:28
12 гектрів для фабрики Нова за одну сесію??? дякую колеги за підказку
Цитувати
 
 
+4 #4 Умка 14.12.2011 22:53
щоб ви знали - Лило це найомиленіший чоловік в Тернополі, він і при заставному вмів отримувати як землю, так і підряди на роботи, так і при надалу все матиме, цей будівельник, якого, не сумніваюся в майбутньому цілком чекає така ж доля, як і щепановського, бізнес якого саме лило й поміг знищити, аякже, усував конкурента, бо в нього також на будівництвах не все так гладко, просто він хитрий - купив всі ЗМІ, а тому ті й не вякають, але я б приміром, в житті в нього квартиру зараз не бралася купляти, бо проблеми на нього насуваються ще ті
Цитувати
 
 
+5 #3 тролейбусник 14.12.2011 18:41
якщо я не помиляюся, відколи макстюк керує в електротрансі, то вони постійно еруть кредити, ще при заставному брали, і куда ці кредити йдуть, щось не зрозуміло
Цитувати
 
 
+7 #2 журналіст 14.12.2011 18:11
там, крім Мединського, який очолює транспорт, є ще Мединський, який транжирить разом з Надалом і Камінським комунальне майно
Цитувати
 
 
+5 #1 Антон 14.12.2011 17:50
складається рваження, що Лило і Гуда - фаворити Надала, бо тільки їм виділяють землю депутати
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.