Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

А до кінця літа планують облаштувати всі стадіони на Тернопільщині

Голова ТОДА Валентин Хоптян постави низку завдань і наголосив на важливості відновлення футбольних команд, реконструкції стадіонів та будівництві майданчиків з штучним покриттям для занять цим видом спорту.

«Треба звернути увагу на наші стадіони, - заявив Валентин Хоптян. – У кожному районі має бути хоча б один сучасний стадіон, оснащений пластиковими сидіннями, освітленням, та відремонтованими вбиральнями і душовими кабінами».

Також голова ТОДА поставив завдання відновити у кожному районі футбольні команди і активізувати роботу щодо створення дитячих футбольних команд .

«Потрібно достойно представляти область й у футболі. Тому сьогодні у кожному районі має бути достойна футбольна команда, яку відповідно фінансуватимуть, - наголосив Валентин Хоптян. – Ми не повинні забувати й про дитячий та юнацький футбол. Найближчим часом відбудеться зустріч з викладачами фізичної культури, щоб обговорити з ними питання популяризації футболу й спорту загалом серед школярів».

Керівник області поставив завдання до Дня Незалежності відповідним чином облаштувати всі стадіони на Тернопільщині.

Присутній на нараді голова Тернопільської обласної федерації футболу Володимир Мариновський наголосив, що це вперше керівництво області на такому високому рівні, з залученням фахівців від спорту та представників влади, обговорило питання розвитку футболу.

Він висловив сподівання, що завдяки спільним зусиллям місцевих адміністрації, рад, спортивної громадськості, вдасться примножити футбольну славу Тернопілля.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.