Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Валентин Хоптян наголосив, що сьогодні Тернопільщина чи не найкраще забезпечена гречкою та борошном.

«Сьогодні ціна гречки в магазинах становить 14,20 –за кілограм, на ярмарках ми продаємо за 12 гривень, - запевняє голова ТОДА Валентин Хоптян, і наголошує, що сьогодні Тернопільщина чи не найкраще забезпечена гречкою та борошном. Адже, за його словами, запасів гречки нам вистачить, тільки подаємо ми її на ринок порціями, щоб уникнути спекуляцій.

Керівник області заявив, що сьогодні тернопільську гречку прагнуть придбати із сусідніх областей.

«Сьогодні надходять пропозиції купівлі гречки з інших областей, - сказав голова ОДА. – Ми звичайно допомагаємо чим можемо, але й про себе не забуваємо».

Щодо борошна, то очільник області запевнив, що цього продукту на Тернопільщині також достатньо.

«У нас є запаси борошна, тому ціни на соціальні сорти хліба на Тернопільщині зростати не будуть, - наголосив Валентин Хоптян. – Єдине, що турбує це робота підприємства «Тернопільхлібпром», де минулого року декілька разів підвищували ціну на хліб, та я думаю, що цього більше не буде».

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.