Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

І розкаже, чому з першим снігом трапляються й перші казуси в господарці міста

Якщо пригадуєте, шановні читачі, на реконструкцію 120 метрів тротуару із підігрівом біля ЦУМу в Тернополі витратили з бюджету 250 тисяч гривень. Цей «пілотний» відрізок тротуарів в обласному центрі влада втілила в життя, бажаючи продемонструвати електорату, що його не обдурив сьогоднішній мер Сергій Надал, який у своїй передвиборчій програмі обіцяв «теплі тротуари». Щоправда, скільки саме і де конкретно збирався новаційно відреставрувати тротуари тодішній ще кандидат на посаду мера, завбачливо не вказувалося. Та й досі жодної інформації про те, де буде продовжуватися реалізація обіцянки пана Надала фактично відсутня. Чиновники мерії обережно кажуть, що це така інновація для України і ми зараз протестуємо і подивимось, як вона себе покаже за цей сезон. Подивимось з точки зору технічної, фінансової, як вона по коштах обійдеться. Ми ставили найбільш економну систему. Проаналізуємо цей рік і на весну можемо сказати результат. Базуючись на практиці будемо приймати далі рішення.

І от з першим снігом трапився і перший казус – «розумний тротуар», який мав би регулювати з допомогою реле, в залежності від температури, власне покриття, посипали … піском. Такий старий дідівський метод убезпечення пішоходів від травм на «супертротуарі» в Тернополя викликав як іронію, так і не розуміння. Ситуацію спробував пояснити заступник міського голови Тернополя Владислав Стемковський.

– Двірники, які традиційно працювали на цих територіях, можливо десь перестраховуються. Вчора фактично перший день, коли був такий більш менш потужний сніг. І двірники вчора перестрахувалися і просипали його так, як просипають йінші частини. І повірте, якби він не був включений, там би зовсім інакша була ситуація таінша картина. Тому немає нічого поганого у тому, що його по інерції далі просипали. Але зараз окрема є інструкція працівникам, які відповідають за цю ділянку, щоб вони трішки інакше до нього відносилися.

До слова, це ж питання кожен тернополянин зможе поставити меру особисто, адже уп’ятницю, 23 грудня, з 13.00 до 15.00 год. у приміщенні «Нової Тернопільської газети» відбудеться пряма лінія телефонного зв’язку між міським головою Тернополя Сергієм Надалом і городянами.

До речі, варто нагадати, що під час виборчої кампанії минулого року ця газета доволі, м’яко кажучи, жорстко критикувала як пана Надала персонально, так і ВО «Свобода» загалом. Та відколи останні отримали всю владу в місті, на шпальтах цього без сумніву одного з найбільш тиражніших місцевих видань критики майже немає. Ну що ж, напевне журналісти та власник газети дійсно бачать те, чого не бачать інші. А саме бачать тільки позитив і "чималі досягнення" сьогоднішньої влади в Тернополі. Як би там не було, але у п’ятницю усі бажаючі можуть зателефонувати до редакціїна номери 43-38-17та43-35-38 і задати своє запитання.

«Тернопільський новинар»

Коментарі  

 
+4 #3 Антон 23.12.2011 20:01
трохи білше року тому мартинчук у своїй помийній газеті фігачив бруд на надала такий, що навіть інші газети не брали це за гроші, а потім він, редактор тіпа нової домовився зі свободівцями та ригіоналами про лояльність - і тепер за чималі гроші лиже їх як тільки може, така він людина, що тут говорити, а його зам дениско - це взагалі пісня окрема, 12 років бути чмирьом в продажного редактра - це треба вміти...
Цитувати
 
 
+4 #2 так так 23.12.2011 19:19
так так - краде відкрито та прозоро )))
Цитувати
 
 
-4 #1 факт 23.12.2011 17:00
мер працює відкрито і прозоро. і це факт
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.