Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Голова обласної державної адміністрації Валентин Хоптян зустрівся із Главою Української Греко-Католицької Церкви владикою Святославом Шевчуком. Зустріч відбулася в рамках урочистостей, присвячених проголошенню Тернопільсько-Зборівської митрополії. Голова облдержадміністрації привітав Блаженнішого з нагоди перебування на Тернопіллі. Також, спілкуючись із Патріархом, Валентин Хоптян висловив задоволення рівнем налагодженої співпраці з керівництвом єпархій УГКЦ, які діють на території Тернопільщини. В свою чергу  владика Святослав подякував керівництву області за увагу до питань, які турбують Церкву.

А ще Валентин Хоптян привітав владику Василія Семенюка з нагоди інтронізації на митрополичу кафедру. При цьому голова обласної державної адміністрації наголосив на важливості сьогоднішньої події для церковного та суспільного життя.

Проголошення ж створення Тернопільсько-Зборівської митрополії УГКЦ відбулося в катедральному соборі Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці Тернополя.

Нагадаємо, що першим Митрополитом Тернопільсько-Зборівським став Владика Василь (Семенюк), єпарх Тернопільсько-Зборівський.

Коментарі  

 
+5 #2 Орко 23.12.2011 10:21
Патрон Хоптяна Вітька Янукович демонстративно гидує традиційними українськими церквами УПЦ КП, УАПЦ не кажучи вже про УГКЦ і віддає перевагу виключно московскому православію ! А цей червоний підлабузник, атеїст по визначенню, може і в мечеть ходити, лиш би втертися в довіру ! Ганьба !!!
Цитувати
 
 
+5 #1 Капєц 23.12.2011 09:01
Ця комуняцька проноза Хоптян, який боровся з релігією, як опіумом народу, закривав церкви на Хмельниччині, тепер виявляється "задоволений співпрацею...", Він мав би десь тихо спокутувати свою вину довгі роки, щоб провина не впала на його дітей і правнуків !!!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.