Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

І чому журналіст підставив цією публікацією газету, де працював?

Матеріал, який далі виділений курсивом, був днями опублікований на сайті «Провсе», редактором якого є Борис Машлянка. Саме цей чоловік також донедавна редагував і сайт газети «Номер один».

"Тернопільский тиждень" передрукував цю інформацію, надавши статті власний заголовок. І чомусь саме цей матеріал викликав неоднозначну рекацію як у наших читачів, так і в "героїв публікації". Не хочемо вдаватися в подробиці, щоб це не виглядало як піар сайту, а натомість хочемо просто по-людськи вибачитися перед своїми колегами з газети "Номер один". Адже "провтикали", що Борис Машлянка, пропрацювавши 1,5 місяці редактором сайту цієї газети, був звільнений (про це нам повідомили керівники редакції "Номер один") і повернувся на сайт "Провсе", де й опублікував свою статтю, наведену нижче. Яка й викликала такий резонанс. Повторимося - газета "Номер один", як запевняють в її редакції, до цієї публікації немає жодного стосунку, як і до пана Машлянки.

Про примітивізм, як політика, голови Тернопільської обласної ради Олексія Кайди мали змогу переконатися  чи не всі мешканці краю. А інколи по національних телеканалах й жителі всієї України. Говорять про це не так політичні конкуренти, як головний свободівець Тернопілля сам демонструє. Бідна мова, вульгарні манери та пустодзвінство далеко не всі мінуси Кайди-політика. Вчора Олексій Петрович шокував край, запозичивши методи рекету середини 90-х. У газеті «Номер один» за 21 грудня «львівський зайда» шокує читачів з першої ж полоси – «Бюджет області буде на 407 мільйонів меншим від потреби!». Такою заявою Олексій Кайда розписується у власній не спроможності як державний управлінець. Чому? Адже займає найвищу посаду в краї

-Для чого ми Тебе обирали,- почув автор цих рядків реакцію читача, який переглянув заголовок в газеті.

–  Кайда тепер хоче плакатися з сесійної зали Верховної Ради,- підтримала розмову кіоскерка.

- Якщо не може організувати ефективне наповнення бюджету області, то нехай вступиться із посади,- запропонувала літня жінка, яка приєдналась до розмови.

-У нашу політику перекочували манери ведення справ як у бандюганів, залякувати людей. Це одна компанія – «регіони», Свобода. –підсумував чоловік, який купив примірник газети «Номер один».

На тому розмова й завершилась би, якби чоловік не почав гортати газету далі.

-Ви подивіться, що робиться,- раптом аж скрикнув чоловік і почав присутнім демонструвати сторінку. Для вчителів і лікарів грошей не має, а на свій писок на пів сторінки – гроші  є.

Обурений чоловік демонстрував сьому сторінку, на якій була «зафігачена» коняча фотка Кайди.

- Так Кайда висить з Надалом на кожнім слупі,-  скептично відповіла кіоскерка.

- Але  яким  треба бути…, щоб лякати людей безгрошів’ям, а потім на всю сторінку свій писок рекламувати?- не заспокоювався чоловік.

- Та себе улюблених гроші є,- спокійно сказала кіоскерка.  Я читала, що вони за рекламу своїх біг-морд витрачають по 30 тисяч гривень на місяць

-Так мер, хоч щось робить,- не заспокоювався чоловік.

А так рекламують реальну роботу на одному з кращих підпримств Тернополя

-Скажу вам так – гнилі у них тії патронатні писарські служби. Які однакову новину в десять газет пхають, платять за це гроші, а я це знаю, бо в мене дочка журналіст. а потім ще по радіо транслюють,. Погортайте газету- от від Хоптяна, от від Надала. Тут від Кайди.  Навіть фото однаковіські до статей, – добила наївного читача досвідчена продавчиня, демонструючи «Нову тернопільську газету» і «Номер один».

Шокований чоловік лише махнув спересердя рукою.

Завершуючи гортати газети, літня жінка, цікаво підсумувала: от я розумію однакові статті з підсумками роботи меблевої фабрики «нова». І цікаво почитати, і добрих робітників показав. Розбещені наші владоможці дурними грошима.

Коментарі  

 
0 #8 колега 28.12.2011 19:57
та немає жодної газети в Тернополі, яка б не була продажна - Мартинчукова "нова ..." зразок наїздів і продажності, Тернопіль вечірній, зрозуміло, взагалі без коментарів, як і Свобода, вільне життя для неосвічених селян, Місто беззубе видання для домогосподинь і для тіпа автортету власниці,яка останнім часом просто стала відсійною за напоненістю, єдиний виняток - це саме газета Номер один, яка хоч і також продажно-залежна, але якісно вирізняється від інших дійсно вартими уваги матеріалами, таке моє судження
Цитувати
 
 
+3 #7 Северин 28.12.2011 18:53
черговий і черговий раз переконуємся що частина Тернополян голосують та обирають місцем на "якому сидять на табуретці" як можна було проголосувати за таких "дебілів" які використали імена українських героїв???? нещадно грабують то набивають кишені!
Цитувати
 
 
+3 #6 свій 26.12.2011 10:53
Номер один лягає за гроші під того, хто платить. зараз пройшлися по Кайді. той заплатить і все буде добре для Кайди, але почнуть шукати нову "жертву"
Цитувати
 
 
+4 #5 Ваня 26.12.2011 09:31
я вже неможу слухати цю свубуду, яка вічно ниє шо недофінанцуванн я. шо надал шо кайда не керівники, а нитіки якісь!!! неможете керувати ідіть пасти вівці це вам більше підходить!!!
Цитувати
 
 
+2 #4 правда 25.12.2011 20:25
Борис Машлянка вже як півтора місяці як не працює в "НОМЕР ОДИН". І перед тим як таке писати - можна було б хоча б дізнатися про це....
Цитувати
 
 
-1 #3 Друг 24.12.2011 18:36
Боря завжди був на своєму місці і він відданий - як працюючи в прес-службі облради був на стороні бютівців і Миколенка, так і зараз є з цією партіє, а тому й пішов на првсе і номер один, у них чітко прослідковуєтьс я симпатія до цієї партії
Цитувати
 
 
+1 #2 Нічого собі 24.12.2011 09:47
Номер один - доволі цікава газета, порівняно з іншими тернопільськими однозначно не найгірша..

А щодо суті - продажності видань написано все правильно, якщо ви хочете дізнатися хто піде на наступних виборах по мажоритарці - відкрийте тернопільську пресу.. Хоптян, Кайда, Чижмарь і т.д.

А щодо 400 млн. грн - то очевидно люди "не далекі" це коментували, мова ж йшла про недофінансуванн я області із держбюджету, тобто на зарплати лікарям, вчителям та ін. бюджетникам. І що тут може зробити Кайда навіть як голова облради. А нічого! Хіба продатися.
Цитувати
 
 
0 #1 читач 23.12.2011 21:57
та це п..ц, я й не знав що газету номер один так активно купують, та ще й читають не відходячи від кіоску люди, ну прямо супер, а ще й кіоскерак веде лінію прямого ефіру, т певно сам боря ощасливив піпл своєю писутністю...
а якщо без приколів - то примітивний, в стилі машлянки піар як сайту, так і вербіцької, газети номер один маю на увазі, куди його посіпаку взяли
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.