Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Саме так «найзашифрованіший» місцевий сайт назвав свої колег, де піариться екс-губернатор Тернопільщини.

Почалася передвиборча гонитва для тих, хто хоче в наступному році посісти місця у Верховній Раді України. А значить, починається і «чорнуха». «ТТ», напевне, перший з сайтів Тернопільщини помітив, що в цю брудну справу влізли інтернет-ресурси Тернопільщини. В цьому, звісно, немає нічого дивного, якщо є розуміння того факту, що з кожним днем впливовість та читабельність саме інтернет-ЗМІ зростає. І на них насамперед звертають увагу потенційні політикорекламодавці, які завуальовують свої прагнення під коментування тих чи інших подій, статті від себе «хороших» тощо.

От і вчора, в неділю вночі на сайті «За Збручем», який сам себе позиціонує як найчитабельніший (хоча нагадаємо, що це анонімий сайт, на який «пишуть» журналіст з всеукраїнського видання, ведуча однієї з місцевих радіостанцій, працівники ТОДА та дехто інший), але які в силу певних обставин не хочуть афішувати свою причетність до цього сайту, опублікував матеріал, де назвав своїх конкурентів-колег «дрібними» сайтами. Такий висновок ми зробили з того, що стаття написана про пана Юрія Чижмаря, який кілька років був головою Тернопільської облдержадміністрації. А тепер про нього мова йде і він згадується здебільшого в позитивному контексті тільки на двох сайтах – «Погляд» і «Провсе» (ми наївні, а тому думаємо, що за це пан Чижмарь не платить, просто його роздуми "вкрай актуальні та нагальні" для тернополян – прим. «ТТ»). А значить, саме їх, ці сайти, «професіонали» з «ЗЗ» називають «дрібними».

Ну, проковтнути образу чи ні – справа наших колег з «дрібних» сайтів «Погляд» і «Провсе». Ми ж бо пана Чижмаря  «високопрофесійні» сентенції не ретранслюємо, а тому тільки констактуємо факти. А тому й пропонуємо увазі наших читачів «публіцистичний шедевр» від «ЗЗ», з допомогою якого дехто «проливає світло» на сьогоднішню діяльність екс-губернатора Тернопільщини і на «продажність» «дрібних» сайтів та деяких газет...   

Що забув в Тернополі заступник київського губернатора?

У переддень річниці референдуму щодо незалежності України, яку відзначають 1 грудня, на вулицях міста з’явилися близько трьох десятків біг-бордів, з яких дивиться у світлу далечінь колишній голова ОДА Юрій Чижмарь. Що змусило нині київського чиновника середнього рівня обклеїти собою пів Тернополя?

На звичайну іміджеву акцію це не схоже – вартість розміщення одного бігборда навіть за нинішніми, кризовими цінами сягає 1500 гривень на місяць, а в гарних місцях – удвічі вище. Не може бути, щоб розумний і прагматичний закарпатський хлопець, який на рік, по дорозі до Києва, затримався в нашій провінції, так, з доброго дива, викидав на вітер до 50 000 гривень в місяць. Публікації у місцевих газетах та на дрібних інтернет-сайтах, де Чижмарь коментує щотижня все на світі: від злочинної влади до поголів’я худоби з’являються також незабезплатно. Дозволимо собі припустити, що пан Чижмарь знаходиться у творчому пошуку, і шукає він не музу чи натхнення і навіть не національну ідею, а зручний виборчий округ, з якого можна комфортно і недорого ускочити до Верховної Ради. Тернопільщина здавна славиться добрими і гостинними виборцями, які з милою душею погоджуються “підсадити” гарного українського хлопця чи дівчину в депутатське крісло. Головне, щоб потенційний кандидат носив вишиванку, люто ненавидів москалів і вмів файно балакати. Таких балакунів наш край послав до Києва десятки. І місцевих, і заїжджих, сивих і лисих та одинаково безтолкових та байдужих до своїх виборців. За 20 років жоден (!) з них не спромігся добудувати обласну бібліотеку. У той час, як депутати з інших областей споруджують своїм або державним коштом стадіони, дороги, готелі, аеропорти та вокзали, наші мандатоносці лише і годяться на те, щоб відпрацьовувати кнопкодавами, поки їх багатші та мудріші товариші по фракціях за коньячком вирішують державні справи. Чи буде пан Чижмарь кращим за попередників? Питання з питань. На посаді голови ОДА, маючи незмірно більше можливостей, ніж звичайний нардеп, він нічим особливим не запам’ятався. Хіба що участю у сміттєвій війні з колишнім мером Романом Заставним, з яким не поділили бізнес-проект на Тернопільському ставі, активною ліквідацією наслідків повені на Дністрі, розпуском обласної ради та участю у київських політичних ток-шоу.

Та, напевне, сам Юрій оцінює себе по-іншому. Можливо, якісь грані його талантів ми не помітили. Зрештою, попри середньостатистичну загальноукраїнську політичну посередність, Чижмарь нічим не гірший за інших кандидатів, які намірилися здобувати голоси тернопільських виборців: Олексія Кайди, Романа Заставного, заїжджого львівського регіонала Зубика та цілої когорти технічних кандидатів та “олімпійців”.

P.S.Поки цей текст писався, на вулицях міста з’явилася друга серія білбордів головного героя – у вишиванці з Новорічно-Різдвяними вітаннями, запевняє «За Збручем»

«Тернопільський тиждень»

Коментарі  

 
+1 #2 Беня 28.12.2011 17:01
певно чижмар не захотів заруцькому грошей дати, бо знає того ще по губернаторству
Цитувати
 
 
+4 #1 За збручем 26.12.2011 10:07
ми ховаємо свої імена, бо нам платять за це. ми наїжджаємо на лохів, які потім від нас відкуповуються. так було з Надалом, а тепер мусимо його хвалити. так раніше працював Муц зі своєю газетою "репортер". первірений варіант
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.