Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Голова Тернопільської обладміністрації Валентин Хоптян проживає в скромних умовах орендованої однокімнатної квартири. Про це він заявив на прес-конференції, відповідаючи на питання про свої житлові умови.

“Це ж, певне, добре, що я живу в Тернопільській області, а не в Хмельницькій. Випрошувати гроші з бюджету на купівлю нової квартири було б неправильно – ви мене б не зрозуміли. Тож я живу в скромних умовах, знімаю однокімнатну квартиру”, – зазначив Хоптян.

Губернатор не уточнив, де саме орендує житло, і скільки за це платить. Однак Gazeta.ua стало відомо про те, що Валентин Хоптян має й інше місце для життя на Тернопільщині.

Після того, як він пішов працювати в область, то поселився в селі Кам’янки за 30 км від обласного центру. Місцевий підприємець, за розповідями мешканців, віддав йому весь другий поверх будинку готельного типу.

“Цьому підприємцю пізніше адміністрація виділила 190 гектарів землі, з яких хотіли отримати особисті паї 150 мешканців села. Після того, як ми пікетували адміністрацію, і пішла інформація, що Хоптян тут живе. Він, кажуть, зняв десь в місті квартиру. Буває тут дуже часто, але вже постійно не ночує”, – розповів мешканець Кам’янок Микола Негода.

Голова адміністрації не заперечує, що жив у підприємця в Кам’янках, однак не захотів відповідати на запитання, чи справді той отримав за це 190 га землі з земель резерву.

„Хто звертався і хто виграв конкурс, той і отримав”, – заявив губернатор.

 

Коментарі  

 
+2 #1 Влас 28.12.2011 14:31
Та він старий пияк.... "Маринує" людей по районах до ранку розповідями про свого всесильного Скубашевського який його сюди прислав "строїть новую Тернопольщіну"... А де п"є- там і ночує !
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.