Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Стан побитого минулого тижня депутата міської ради Олега Напори сьогодні покращується. До понеділка він мав знаходитися у реанімації. А далі його планували перевести у звичайну палату.

Про це на зустрічі із журналістами у понеділок повідомив міський голова Сергій Надал. Щодня, зі слів мера, стосовно цього інциденту він спілкується  із начальником міської міліції Андрієм Матрифайлом. Однак поки винних у побитті депутата знайти не вдалося.

– Міліція вже відслідкувала його переміщення від міської ради і до дому. Правоохоронці вирахували по записах на відеокамерах, з яким він йшов і як йшов. Знайшли вони і дітей, які десь там гралися і людей, які десь там були. Опитують кожного дня десятки людей. Роботи багато робиться, але, я розумію, чогось конкретного поки сказати не можуть, – розповів міський голова.

Не може керівник міста поки зрозуміти і причин нападу на депутата.

– Якщо брати на рахунок його діяльності, то на такі речі не може піти нормальна адекватна людина. Це має бути людина реально хвора на голову, щоб такі речі зробити, або це має бути якийсь серйозний кримінал. Щоб на це йшов серйозний кримінал, для цього має бути якийсь серйозний привід. Але не було таких приводів, щоб такі речі робити. Тому я не можу цього коментували. Але у нього, крім депутатської діяльності, є ще якесь особисте життя, інша робота. Зараз вивчається все це. Ми теж по своїх каналах якусь інформацію намагаємося дізнатися, – додав мер.

Пошуки зловмисників ускладнює ще й той факт, що сам потерпілий навіть не зрозумів, як із ним все це сталося.

– Надійшов дзвінок в швидку, що в калюжі крові лежить людина. Через шість хвилин швидка приїхала на місце: калюжа крові є, а людини немає. Він ще у шоковому стані підвівся і дійшов сам додому. А вже з дому рідні викликали швидку, яка забрала його в лікарню, – розповів Сергій Надал.

Як нагадує «За Збручем», депутата міської ради Олега Напору невідомі побили ввечері 20 грудня. Чоловік отримав серйозну травму голови і був прооперований

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.