Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

 

Як повідомив заступник начальника управління податкової міліції – начальник штабу управління податкової міліції ДПА в області Олег Дяків, нещодавно співробітниками податкової міліції ДПА в Тернопільській області при проведенні оперативно-розшукових заходів задокументовано факт виготовлення громадянами Республіки Молдова алкогольних напоїв під виглядом коньяку, який в подальшому через низку посередників реалізовували на території області.

Своє незаконне, мабуть, досить прибуткове ремесло вони здійснювали шляхом змішування спирту, звичайної водопровідної води, цукру та есенції готуючи «гримучу суміш».

Олег Дяків відзначив, що про такі якості "коньяку" стало відомо після виявлення співробітниками податкової міліції підпільного виробництва, яке розташовувалось у двох гаражних приміщеннях та житловому будинку. Саме податківці і з'ясували, який алкогольний напій під виглядом «молдавського коньяку» пропонували "бізнесмени".

Виробництво було поставлене на широку ногу - правоохоронцями вилучено більше 1000 літрів готового до реалізації «коньяку», розлитого в поліетиленові пляшки, 175 літрів сиропу-есенції, водяний електронасос, обладнання для виробництва та визначення міцності, близько двох тисяч поліетиленових пляшок ємністю по 2 л. кожна, коробку з пробками гвинтовими поліетиленовими до поліетиленових пляшок, пластикові бочки та каністри.

Годі й казати, що жодних документів, дозволів чи ліцензій на таку діяльність у громадян Молдови не було.

Слідчим відділом податкової міліції ДПА в Тернопільській області порушено кримінальну справу за фактом незаконного виготовлення алкогольних напоїв з недоброякісної сировини, що становлять загрозу для життя і здоров’я людей за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.204 КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі терміном до 10 років.

Відносно одного з громадян Республіки Молдова слідчим податкової міліції обрано міру запобіжного заходу - підписка про не виїзд. Іншому - Тернопільським міськрайонним судом обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту.

Всього, повідомляє відділ масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПА, в областіз початку року співробітниками податкової міліції Тернопільської області виявлено 3 підпільних виробництва алкогольних напоїв. З незаконного обігу вилучено ЛГВ та спирту на суму 185 тис. грн. За ознаками ст. 204 Кримінального кодексу України порушено 3 кримінальні справи.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.