Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Поки правоохоронці безрезультативно шукають зловмисників, містом ширяться різні версії злочину.

Нагадаємо, що більше тижня тому в обласному центрі було по-звірячому побито депутата Тернопільської міської ради Олега Напору. Детальніше про це можна прочитати в статті на нашому сайті  Депутат-свободівець у реанімації після жорстокого побиття!?

На сьогоднішній день відомо, що потерпілий з реанімації вже переведений в звичайну. Як днями повідав міський голова Тернополя Сергій Надал, що до розслідування кримінальної справи, то Андрій Матрифайло, начальник міської міліції, розповів, що правоохоронці  володіють даними по переміщенню Олега від міської ради і додому, знайшли записи з відеокамер, з ким того дня йшов, зустрічався тощо. Також виявили дітей, які бавилися неподалік місця інциденту, та людей, які могли бачити, що відбувалося того злощасного вечора. Щодня міліціонери допитують десятки людей, робиться велика робота, але чогось конкретного сьогодні в міліції ще не можуть сказати. Позавчора  керівник Центру громадських зв'язків УМВСУ в Тернопільській області Петро Колісник повідомив «Номер один», що зловмисників поки не виявлено, попри те слідство триває і його проведення на особистому контролі високопосадовців тернопільської міліції.

А от місцеві інтернет-ресурси висувають власні версії. Так, сайту  "Провсе" стало відомо з націоналістичних кіл, що депутати Тернопільської міської ради від ВО “Свобода” стурбовані ситуацією. Екс-депутат Тернопільської облради розповів свою версію, яка нібито вважається основною у середивищі тернопільської “Свободи”.  Таким “вчинком “  фінансові донори партії з кримінальним минулим  вирішили присадити “ідеологічних” свободівців. За чутками, нібито Напора поступив по совісті, а не як веліли партійні боси.

Очолюючи Комісію з питань контролю за використанням комунального майна Тернопільської міської ради Олег Напора начебто підтримав дісно найкращу пропозицію по оренді приміщення магазину “Янтар”, а не “хиленький проект” на підставну особу, яку лобіював через мера “фактичний керманич міста”

Днями стало відомо, що результати конкурсу анульовані. Нібито це особиста ініціатива мера. “Допомогла” вирішити клопіт – податкова. Переможця конкурсу було усунуто з формулюванням – не здатний орендувати приміщення магазину “Янтар” через недостатні  прибутки протягом року. Переможцем конкурсу автоматично став пролобійований підставний підприємець.

Ситуація в місті набрала певних обертів. За неофіційною інформацією, правоохоронці затримали кілерів, яких найняла одна із конфліктуючих сторін.

До речі, днями міськвиконком дійсно скасував переможця конкурсу на магазин «Янтар»

Варто нагадати, що за приміщення цього магазину, яке є комунальною власністю міста, сьогодні тривають суди. Колишній орендар незгідний із рішенням виконкому, який не визнав його переможцем конкурсу на право оренди.

– Переможцем конкурсу став наступний учасник, який йшов після пана Штогрина, який вважав себе переможцем. Рішенням виконкому це було не підтримане і відхилене. Виконком відмовив тому що, згідно із інформацією податкової служби, ці підприємці, які раніше, до речі, викупляли вже у Тернополі приміщення, таких доходів взагалі не отримували, найманих працівників не мають і там ще є ряд інших порушень. На підставі цього було прийнято рішення відмовити. Автоматично переможцем став наступний, котрий йшов після нього по списку. Прізвище його Пилипчук, якщо я не помиляюся, – пояснив міський голова Сергій Надал.

Мер також вважає, що створювати якийсь ажіотаж навколо цього приміщення немає підстав. Тим більше, що інформація про переможця конкурсу наступного ж дня буде оприлюднена на сайті міської ради.

До слова, пише «За Збручем», на одній із останніх сесій під час заслуховування інформації про стан оренди та хід приватизації комунальної власності міста за 9 місяців 2011 року з’ясувати прізвище переможця конкурсу намагався депутат міської ради Тарас Юрик. Його прохання мер відхилив, пояснивши, що це питання сьогодні не на часі, оскільки конкурс на оренду магазину «Янтар» відбувся у листопаді. Відтак стосовно цього об’єкту питання доречно задавати під час звіту управління обліку та контролю за використанням комунального майна за четвертий квартал

На фото: Олег Напора з чимось незгідний при розмові з секретарем міськради Ігорем Турським

      Олег Напора Тернопіль побиття     

Коментарі  

 
+1 #8 Назік 04.01.2012 21:34
в тому всьому найбільше шкода Олега! класний мужик
Цитувати
 
 
+1 #7 Ваня 04.01.2012 12:34
очередний рак переконуюсь шо бид.... обдерте і голодне прийшло до влади!!!
Цитувати
 
 
+1 #6 знаю 03.01.2012 22:36
Напора дійсно ні при чому - то так показують тим, хто стоїть за ним
Цитувати
 
 
+2 #5 Володька 01.01.2012 19:31
Напору шкода, але він став заручником ситуації. вирішують там зовсім інші - шукайте серед заступників
Цитувати
 
 
0 #4 песиміст 29.12.2011 23:01
домовилися, інформацію, яку маю, скину вам на електронку, а ви вже самі думайте як її перевірити і що з нею робити
Цитувати
 
 
0 #3 ТТ 29.12.2011 22:37
шановний дописувач "песиміст", який так про нас піклується, якщо вам є що сказати - то будь-ласка скажіть нам про це в будь-якій прийнятній для вас формі і методом, будем вдячні
Цитувати
 
 
+1 #2 песиміст 29.12.2011 22:20
а от ви самі, писаки з ТТ, не боїтеся, що братки зі свободи, а вони ж пацани обмежені, отримають вказівку і вам по голові настукають, бо щось мені здається, що ви вже палку перегинаєте своїми публікаціями, і схожого собі в тернополі вже ніхто крім вас не дозволяє, майте на увазі, хоча нема де правди діти - про те, що творить надал з компанією тільки тут, на вашому сайті, можна почитати, за респект, а про попередження не забувайте, по дружньому попереджаю, бо такі розмови вже чув
Цитувати
 
 
+2 #1 тойво 29.12.2011 19:35
це так підозри від Камінського відводять, чи що?
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.