Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Передноворічні «фокуси» свободівців.

Як тільки ми оприлюднили статтю про махінації з майном громади на прикладі частини приміщення колишнього готелю «Україна» («Свобода» почала розпродувати «Україну»),  виявилось, що ця історія має продовження.

Як нам вдалося дізнатися з власних джерел в Тернопільській міській раді, пан Іван Стеців (орендатор гастроному «Світоч» в приміщенні біля ресторану «Україна») свого часу ще й незаконно набудував кіосків на майдані Перемоги (мікрорайон «Дружба» у Тернополі) перед існуючим там гастрономом. Міська рада попередньої каденції відсудила їх і вони стали власністю громади(свого часу про скандали там писали місцеві ЗМІ). Однак зараз свободівська влада знову подає до суду, адже, буцімтознаходять якісь нововиявлені обставини. І як це було з магазином «Світоч» за адресою бульвар Т.Шевченка, юристи міської ради ігнорують судові засіданні і (о, диво!) приміщення кіосків (частина з них на фото) стають власністю…депутата міської ради, голови земельної комісії, свободівця Михайла Гладкого!?

Алеіце ще не кінцевий пункт призначення багатостраждального приміщення, яке з самовільно збудованого замість того, щоб опинитися у власності громади і приносити прибуток, або бути проданим з аукціону, знову може змінити власника.

Виявляється, як стверджують наші джерела в Тернопільській міськраді, пан Гладкий є лише посередником, який взяв на себе рольтакого собігромовідводу. А добросовісним набувачем права власності на кіоски, як кажуть в таких випадках юристи, стане хтось з близьких родичів міського голови Тернополя Сергія Надала.

Не знаємо як вам, шановні читачі, а нам ця оборудка виглядає як бездарно прихована подяка Івана Стеціва міському голові Сергію Надалу за можливість не платити місту борг в розмірі 3,5 млн. грн. (за багаторічну оренду магазина «Світоч») і безперешкодно незабаром приватизувати приміщення цього магазину в центрі міста?

Тернопільський тиждень

   alt   

Коментарі  

 
0 #13 опортуніст 09.01.2012 07:24
а докази де? все це вигадки і здогадки. не більше!
Цитувати
 
 
-1 #12 Назік 04.01.2012 21:31
оце ТТ придумало байку, аж смішно
Цитувати
 
 
-1 #11 домисли 03.01.2012 22:35
все це журналістські домисли...
Цитувати
 
 
+1 #10 Антон 01.01.2012 19:50
ну да, прокуратура, особливо кум надала в нас непідкупні
Цитувати
 
 
-1 #9 Василько 01.01.2012 19:30
нема реакції прокуратури - значить все законно. все решта - фантазії журанлюгів
Цитувати
 
 
+4 #8 Антон 30.12.2011 12:59
а я впевнений, що надал і побратими просто зрозуміли, що їм нема чого видумувати нові схеми і прикриватися, адже народ і так всьо ковтає, то чого никатися пацанам, от і пішли в нахалку проводити перерозподіл майна
Цитувати
 
 
-6 #7 мешканець 30.12.2011 08:37
а я не вірю. надто все примітивно. ні мер, ні Гладкий так відкрито це би не робили. вони думаючі і долекоглядні люди
Цитувати
 
 
+4 #6 свідок 29.12.2011 23:23
"Гладкий є лише посередником... набувачем права власності на кіоски ...стане хтось з близьких родичів міського голови Тернополя С.Надала" - судячи з тісних привітних стосунків офіційної дружини мера Олени Надал з М. Гладким, цим набувачем стане саме вона (або родич по її лінії). Так і подалі від прізвища та коренів Сергія Віталійовича буде.
Цитувати
 
 
+3 #5 песиміст 29.12.2011 23:01
домовилися, інформацію, яку маю, скину вам на електронку, а ви вже самі думайте як її перевірити і що з нею робити
Цитувати
 
 
+1 #4 ТТ 29.12.2011 22:37
шановний дописувач "песиміст", який так про нас піклується, якщо вам є що сказати - то будь-ласка скажіть нам про це в будь-якій прийнятній для вас формі і методом, будем вдячні
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.