Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Наші колеги з сайту  "Погляд", який, і це чітко зрозуміло, фінансується ВО "Свобода", зазначає "Тернопільський новинар", вирішили не просто банально і звично похвалити мера Тернополя, а зробити це супер неординарно - журналісти начебто знайшли спеціалістів, які передбачили для Сергія Надала президентське майбутнє. І ось що написали - Сергій Надал має усі шанси стати президентом – прогнозують астрологи для сайту «Погляд», який запропонував своїм читачам найповнішу астрологічну картину від астрологів та номерологів нашого міста на 2012 рік. Однак  на долю міста, країни мають вплив певні люди. Долею тих, кого ми вважаємо знаковими людьми для Тернополя у цьому році, ми  поцікавилися у астротаролога, хіролога  Ігоря Яблонського,  який у попередні роки доволі точно моделював ситуацію у країні.   Щоб гороскоп був точнішим, ми звернулися також і до номеролога Мирослава Собчука. Який зараз фактично відділений від зовнішнього світу через остаточну втрату слуху.   Обоє чоловіків не були попереджені про таке неординарне завдання. Інформація, яку вони отримали від нас про обраних нами політиків,  зводилася  лише до дати народження та прізвища і ім’я діяча. Отже, читайте, порівнюйте, та робіть власні висновки.

Найважливіша особистість у місті  – мер Сергій Надал.   У  багатьох моментах думки астрологів (які, до речі, не знайомі між собою і ніколи не бачилися) співпали.

-          Я бачив руку мера, – розповідає Ігор Яблонський, – при цьому звернув увагу на те, що у нього подвійна лінія голови, що свідчить про великий розум, інтелект.  Він – аналітик, але не «хижак», його природа людська, він здатний на співчуття, від нього можна очікувати на допомогу, доволі покладистий.

Для Сергія Надала 2012 рік – «Рік Жертви», своєрідна форма розп’яття Ісуса Христа.  Йому буде дуже нелегко, чимало людей (чи, точніше нелюдів) будуть «вести його на страту».  Однак, якщо він принесе себе в жертву, то докаже, що вартий займати дану посаду, що тут він найкращий, тоді він стане культом, а не жертвою. До слова, посада мера для нього – це низька посада. У нього є всі властивості, щоб очолити державу, і він цілком спокійно може стати президентом.

Однак, повернемося до цього року. Його завдання стати культом, а  не жертвою,  пережити цей рік,  багато чим свідомо пожертвувати. В цей рік його будуть використовувати. При цьому -  зрадять всі: компаньйони, друзі, колеги, навіть родина, сім’я. Всі, окрім матері.   Можливо, про це ніхто не дізнається, але він знатиме.

Прогнозує Сергієві Надалу президенство у недалекому майбутньому і Мирослав Собчук:

-          Сергій Надал народився у рік Криси, тому було йому важко у 2011 році, адже це був рік кота.  Приміром, Юлія Тимошенко – також Криса, тож можемо бачити, куди «загнав» її Кіт.  Але вона – Стрілець, представниця Вогняної стихії, а от Сергій Надал – Козеріг, Земляна стихія. Тому йому було трохи легше, через його більшу виваженість, стабільність, спокій. Хоча, на нього дуже тиснули у 2011 році.  Дракон з Крисою товаришує, тож у новому році Надал зітхне із полегшенням.  З одною умовою – якщо не випереджатиме час, не буде поспішати.  Плани, які має – здійснить. Перехідна сімка, яка випадає мерові у цьому році застерігає його: він мусить бути обережним. Якщо йому відкривається якась «дорога» – то не «гнати» на повній швидкості, а дуже виважено, повільно, бо можуть бути несподіванки.  Якщо говорить – має казати тільки половину, не все, приховувати свої думки. Недоброзичивці можуть скористатися відкритістю. Його будуть зраджувати у 2012 році – тому має бути особливо обережним.  Хоча він – людина надзвичайно справедлива, порядна, серйозна (такими є Козероги, покровителями яких є Сатурн). За ці якості він матиме багатство.

Хочу сказати, що важко Сергієві Надалу було у 1994 році, 1999-й рік – також був важкий. Труднощі долав і десь три-три з половиною роки тому.

Але на цей рік я раджу передусім осідлати емоції, і за це буде винагороджений людською шаною.  На майбутнє, якщо буде діяти зважено, має шанси очолити державу, для цього має усі завдатки.

 

Коментарі  

 
-2 #2 січень 03.01.2012 09:17
На мою думку Надал є незаперечною особистістю і має шанс бути корисним для громади міста і може країни.Але світа творить короля. Кучеренко, Левків, Заставний знищили себе саме через неуважність до цього важливого напрямку. Можу тільки побажати меру у новому році бути дуже пильним і памятати -жадність фраєра згубила!
Цитувати
 
 
+2 #1 Антон 02.01.2012 16:45
Надал -= Президент? ги-ги, треба було краще звіздочотів спитати, чи його не винесуть з мерського кабінету до кінця каденції
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.