Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

В останній день минулого року джип з Тернополя став причиною смерті людини на Хмельниччині. Нардеп стверджує, що в автівці був керівник Тернопільщини

Ввечері 31 грудня на Хмельниччині сталася аварія за участі автомобіля губернатора Тернополя Валентина Хоптяна. Про це повідомив "Інформаційний простір", а вже згодом цю новину підхопили інші ЗМІ.

За інформацією видання, слідуючи в напрямку Чемеровців, де живе Хоптян,службовий автомобіль губернатора "ToyotaLandCruiser" виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся із таксі марки ВАЗ 2109.

Від отриманих травм загинув пасажир таксі. Водій "дев’ятки" знаходиться в лікарні.

За неофіційною інформацією, автомобіль голови Тернопільської ОДА зник з місця події. На місце ДТП швидко прибуло міліцейське керівництво Хмельницької області.

Як пише сайт, в автомобілі перебували губернатор Валентин Хоптян та його дружина, голова Гусятинської районної ради Надія Хоптян.

Водночас, як зазначає видання, автомобіль губернатора справді пошкоджений, але поширюється версія, нібито його зачепила вантажівка.

Але вже у понеділок, 2 січня, прес-служба Тернопільської облдержадміністрації розповсюдила наступну інформацію :

Голова Тернопільської облдержадміністрації не причетний до ДПТ на Хмельниччині

Інформація, поширена рядом Інтернет-видань, щодо дорожньо-транспортної пригоди, яка начебто сталася за участю голови Тернопільської обласної державної адміністрації Валентина Хоптяна 31 грудня на території Хмельницької області, не відповідає дійсності.

Повідомляємо, що голова Тернопільської облдержадміністрації разом із дружиною з 31 грудня перебував в гостях у родичів на Київщині. При цьому для поїздки він використовував свій приватний автомобіль.

Ймовірно, що підставою для поширення в Інтернет-ресурсах цієї інформації послужило те, що в Хмельницькій області 31 грудня в дорожню пригоду потрапив автомобіль Toyota Land Cruiser, що належить одній із тернопільських комерційних структур.

Детальну   інформацію   про   дорожню   пригоду,   яка   сталася   у Чемировецькому   районі   правоохоронці   Хмельницької   області повідомлять після її детального розслідування

Хоча в останній день минулого року на сайті «За Збручем», до якого, подейкують, дотичні посадовці саме Тернопільської облдержадміністрації, була інформація «Тернопільський губернатор не зраджує новорічним традиціям». Саме цей сайт цитував начебто Хоптяна, який сказав, що новий рік буде зустрічати  у власному домі в Хмельницькій області.

Голова Тернопільської облдержадміністрації, на відміну від інших представників місцевої влади, новорічні свята відбуде вдома у колі сім’ї.

– У мене четверо дітей і дві внучки. Тому я хочу всіх їх зібрати і зустрітися. З ким 31 грудня, а з ким 1 січня. У мене особиста традиція завжди Новий рік зустрічати вдома у своєму селі у Чемеровецькому районі – це невеличке село над Збручем, яке називається Вікторівка, – розповів Валентин Хоптян.

Джерела "Української правди" в міліції підтвердили інформацію про те, що в ДТП винна машина, яка перебуває у користуванні Тернопільської облдержадміністрації. За словами співрозмовника, водій таксі запам'ятав держномер джипа.

При цьому, як зазначило джерело, у таксі перебувало двоє пасажирів: чоловік помер на місці, а жінка і шофер госпіталізовані.

У міліції неофіційно підкреслили, що автомобіль, який утік з місця події, поки не знайшли.

Також в понеділок інформацію про те, що губернатор Тернопільщини таки причетний до цієї ДТП, підтвердив народний депутат Василь Деревляний

У ToyotaLandCruiser, яка у Чемеровецькому районі Хмельниччини виїхала на зустрічну смугу і зіткнулась із таксі, був голова Тернопільської ОДА Валентин Хоптян.

Про це розповів у коментарі ТСН народний депутат БЮТ, голова тернопільської облорганізації “Батьківщина” Василь Деревляний.

“Через свої джерела від працівників ДАІ як Хмельницької області, так і Тернопільської – це дійсно правда, що в аварії по дорозі в Чемирівці джип губернатора Тернопільської області виїхав на зустрічну смугу і зіштовхнувся з Жигулем”, – каже Деревляний.

“Дуже прикро, що на сьогоднішній день як прокуратура, так і всі інші державні органи стараються десь зняти цю інформацію з голови ОДА“, – додав він.

Коментарі  

 
+2 #3 zunami 04.01.2012 09:32
Дуже постараються закрити - як і все вдається як і аварію з нач управл ЖКГ Степановою машина побита і вона.Але впала баба за версією ОДА і нема ради. Вдається поки що якщо закриють і цю біду то вірити вже нема кому.
Цитувати
 
 
+4 #2 Антон 03.01.2012 15:54
тим, що хоптян забрехався зі своім місцем перебування в передноворічний вечір, він сам себе поставив у важке становище, а тому впевнений, що його губернаторство йде до завершення
Цитувати
 
 
+6 #1 Знаючий 03.01.2012 09:24
Ще зранку товариш Хоптян був на ярмарках міста, в обід-після обіду в адміністрації "провожали" старий рік... тому всьому свідки десятки тернополян! А вже вечером на Київщині..??? А машина їхала в Чемирівці сама, "по щучому вєлінію"..??? Тепер самі робіть висновки, панове ...
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.