Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

А начальник міліції, заперечуючи вихваляння мера, «знайшов» в Тернополі неосвітлену частину міста

5 січня, як і відомо, відбулася перша в поточному році, сесія міської ради.

Курйози почалися вже на самому початку, коли засідання відкривали урочистим співом гімну "Ще не вмерла...". Незважаючи на те, що текст гімну офіційно затверджений і є одним з символів нашої державності, свободівська міська рада, очевидно, думає інакше. Фонограма звучала без слів, тому свідомі депутати співали гімн самотужки. А от свободівець Андрій Шило в цей момент з опущеною головою тихенько жував жуйку. До речі, не переставав цього робити і протягом всього засідання.

Під час затвердження порядку денного регіонал, голова фракції, якого його колеги-свободівці за активну позицію та жваву поведінку й епатажні висловлювання під час пленарних засідань називають «клоуном», В.Лукін, звинуватив секретаря міської ради в неналежній підготовці сесії, мовляв, депутатам запізно роздали матеріали. За таке пан Лукін навіть пропонував зняти премію секретарю ради І.Турському.

Лукін виявився правий, оскільки перед самим засіданням депутатам додатково роздали програму підтримки спорту в місті, з якою ніхто не встиг ознайомитися, але більшість дружньо за неї проголосувала. Правда, не без скандалу. Депутат-фронтовик П.Гринчишин запитав, на які цілі в цій програмі будуть витрачатися 900 тисяч гривень і чому це не розписано в тексті документу. На що начальник управління сімї, молоді та спорту М.Круть так і не спромігся дати зрозумілої відповіді.

Цікавими виявилися слова начальника міської міліція А.Матрифайла, який називав версії, з якими працює слідство у справі побиття депутата О.Напори. Серед 4 озвучених версій фігурує побиття у неосвітленій частині міста в темну пору доби. Складається враження, що головний міліціянт, який, до речі, є членом виконавчого комітету, не уважно слухав звіт міського голови С.Надала за рік роботи. Там мер хвалиться небувалими результатами, яких вдалося досягти на ниві освітлення нашого міста. Тому, де в Тернополі, тим більше в центральній частині, взялося неосвітлене місце - ще одна тема для роздумів.

Практика голосування за себе і "того парня" зявилася в міській раді разом з появою системи "Рада", яка була закуплена вже за каденції Надала. Якщо на минулій сесії цим "грішили" свободівці, то цього разу замість депутата-нашоукраїнця О.Климчука, який часто виходив з засідання, голосувала його однопартійка Н.Карпишин.

"Тернопільський тиждень"

Коментарі  

 
0 #9 підлеглий 12.01.2012 09:09
Секретар ради пан Турський дуже добре справляється з покладеними на нього обовязками. тим більше, що на нього навішали весь соціальний напрямок роботи - а там ой як нелегко зараз
Цитувати
 
 
+1 #8 вуйко 12.01.2012 08:46
а з Лукіна що треба зняти. хіба пробу на аналізи :)
Цитувати
 
 
+1 #7 ТТ 11.01.2012 22:25
шановні, вже нас в чому тільки не звинувачували - і в співпраці з ким тільки не звинувачували - то ми під заставним, то під муцом, то під фронтом змін, ваші домисли - то є ваші, але як вас так щось дратує то повторимося - не читайте цей сайт, не відвідуйте його, а тим паче не коментуйте (а були би ми дійсно від когось залежні чи боялися ваших псячих покусувань в коментарях, то б видаляли їх легко (ви ж то певно розумієте?)
Цитувати
 
 
-2 #6 міша 11.01.2012 20:50
Клоун є клоун! А клоунське видання пише клоунські матеріали
Цитувати
 
 
-2 #5 Максим 11.01.2012 19:57
Забули написати, що прийняли бюджет, програму Молодь та Сімя.
Цитувати
 
 
+2 #4 Ваня 10.01.2012 12:08
жадне і бідолпшне(хоча вже не таке бідолашне, як було) бидло прийшло до влади в міській раді!!!
Цитувати
 
 
+2 #3 правда 09.01.2012 08:08
регіоналам не місце в радах Західної України - мій висновок
Цитувати
 
 
0 #2 вуйко 08.01.2012 15:21
рупор Муца хіба напише про щось позитивне? їм би лиш всі думали, що у тернополі живе одне лиш бидло.
Цитувати
 
 
-1 #1 Ігор 06.01.2012 16:44
сесія пройшла продуктивно і результативно. прийняли бюджет, низку програм - чого ви про це не пишете?
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.