Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Екс-президент України Віктор Ющенко може висунути свою кандидатуру по мажоритарному округу в Тернополі, де він 35 років тому вчивсяв сільськогосподарському інституті (нині ТНЕУ).

Про це «Коментарям» повідомило джерело в «Нашій Україні».

За словами джерела, від імені екс-президента ведуться переговори з представниками ВО «Свобода» для того, щоб ця політична сила не виставляла проти нього сильного кандидата по мажоритарному округу в Тернополі.

При цьому джерело не уточнило, чим завершилися переговори, відзначивши, що Тернопіль був вибраний не випадково: по-перше, це місто Ющенкові добре знайоме, він тут вчився в інституті, по-друге, у Тернополі та області у «Нашої Україні» існує певний рівень підтримки, який може стати непоганим стартом виборчої кампанії.

Як відомо, представники ряду опозиційних партій у форматі «Комітету опору диктатурі» проводять переговори з метою висування на мажоритарних виборах узгоджених кандидатів від опозиції.

Нагадаємо, раніше у ЗМІ була оприлюднена інформація про те, що Віктор Ющенко має намір балотуватися по одному з округів Львіської області.

Але речник Віктора Ющенка Ірина Ванникова спростовує інформацію щодо намірів колишнього президента України висунути свою кандидатуру по мажоритарному округу в Тернополі в одній із соціальних мереж.

“Щойно прочитала на сайті шанованого мною видання “Кореспондент” повідомлення про те, що Віктор Ющенко може піти на вибори по округу в Тернополі. В черговий раз вразила буйна фантазія невідомих “обізнаних” джерел в партії “Наша Україна”…

Дивно, що таке авторитетне видання ставить головною новиною чергову маячню, здобуту за технологією “одна баба сказала”. у мене питання, уже риторичне, щодо професійності та компетентності людей, які називають себе журналістами і претендують на формування суспільної думки. Невже так важко перевірити цю інформацію у відкритих джерелах – конкретно, у мене!!! В тепер всім, кому цікаво. Компетентно і збалансовано повідомляю: Віктор Ющенко не йде по мажоритарці і доручень вести переговори з ВО “Свобода” нікому не давалось”, – емоційно висловилася Ванникова.

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.