Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

«Центральний туалет» в Тернополі взяла в оренду … охоронна фірма.

Нашуміла раніше тема щодо оренди громадської вбиральні за народним домом "Перемога" отримала своє завершення. Виконавчий комітет міської ради своїм рішення №2100 від 8 грудня 2011 року затвердив перелік субєктів підприємницької діяльності, яким надається в оренду майно комунальної власності міста.

Під пунктом 4 значиться нежитлове приміщення на бульварі Тараса Шевченка, 27а (1-поверх), громадська вбиральня, яка віддана в оренду приватному підприємству підрозділ безпеки та охорони «Легіон», що розташоване за приватною адресою на вулиці Тарнавського 10/7.

В документі сказано, що за приміщення, площею 52,4 м.кв. орендар сплачуватиме 5 тисяч гривень в місяць орендної плати, і зобовязаний використовувати майно виключно за цільовим призначенням.

Додатково орендар, серед іншого, повинен створити 6 робочих місць, провести капітальний ремонт приміщення, утримувати прилеглу територію в належному санітарно-технічному стані, закупити та встановити 2 урни для сміття. І все це необхідно встигнути зробити за два роки - до 31 грудня 2014 року. 

В умовах використання цього приміщення нічого не сказано про можливість його приватизації.

  "Тернопільський тиждень"

Коментарі  

 
-3 #8 отаке-то 13.01.2012 09:00
а яка різниця, хто є інвестором. головне, щоб вимоги виконав і грошики в бюджет платив
Цитувати
 
 
0 #7 Роман 12.01.2012 12:40
"повинен створити 6 робочих місць, провести капітальний ремонт приміщення, утримувати прилеглу територію в належному санітарно-технічному стані, закупити" - оце головне, а не хто його взяв в оренду!
Цитувати
 
 
+1 #6 Мартин 12.01.2012 09:01
Заангажованість ,як і завистливість дуже погані риси, ну не можна постійно займати позицію "а баба яга проти!"
Там зараз великий срач !!! Як наведуть порядок-будуть молодці,ненавед уть-гавнюки!!! І точно,що по-барабану, охоронна то фірма,чи похоронна !!!!
Цитувати
 
 
0 #5 шокований 12.01.2012 00:27
ага, а що те лайно тобі влада впарює - то ти згідний?
Цитувати
 
 
+1 #4 Вітя 11.01.2012 20:59
Головне шоб гімно по підлозі не плавало, а хто його буде мити мені побарабану!
Цитувати
 
 
-1 #3 паша 11.01.2012 20:02
Та побарабану хто його взяв в оренду, головне щоб до порядку привів, і читайте уажно "і зобовязаний використовувати майно виключно за цільовим призначенням."
Цитувати
 
 
+1 #2 Антон 11.01.2012 17:43
погодьтеся - охоронна фірма і взяла в оренду туалет?СМІХОТА. цеж скільки надал думав, щоб таке втнути
Цитувати
 
 
+2 #1 Ваня 11.01.2012 14:05
І все це необхідно встигнути зробити за два роки - до 31 грудня 2014 року. а ну ясно - все вже зроблено!!!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.