Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

“На стадіоні є 15,5 тисячі місць для сидіння. Наразі там тривають роботи з оновлення фасаду, — повідомив міський голова Сергій Надал, — зараз відкривати стадіон нема сенсу, — зазначив він, — у таку погоду там ніхто не всидить і не зможе нічого подивитися. Ми вирішили, що закінчимо всі роботи, а тоді й зробимо відкриття. Це буде навесні, коли буде тепло, щоб люди могли нормально посидіти, а не втікати від холоду, як це було у Львові”.

За словами Сергія Надала, більшість робіт на міському стадіоні вже виконано: встановлено нове табло, зроблено освітлення.

“Єдине — варто було б доробити фасадні роботи зі сторони проспекту Бандери, — висловив думку мер. — Там саме прокладають кабелі, адже поміняли освітлювальну систему…  Щодо фасаду, то є задум переробити під торговий об’єкт частину площі під трибунами вздовж дороги. Там зараз є чаша і якщо її закрити склом, то можна буде відкрити заклади швидкого харчування, магазини, приміром, квіткові”, цитує міського голову Тернополя газета «Місто».

Також стало відомо, що Тернопільський міський стадіон можуть здати в оренду представникам євангелістської релігійної організації. Як стало відомо “Номер один” орендарі користуватимуться стадіоном всього три дні і заплатять за це майже 20 тис. грн.

Протягом цього часу у Тернополі має відбутися конгрес представників цього релігійного напрямку. На нього з’їдеться чимало евангелістських організацій. За словами директора міського стадіону Ярослава Колісника, надання стадіону в оренду релігійній організації відбудеться тільки з дозволу міського керівництва. Однак він наголосив, що сьогодні підприємство знаходиться у критичному стані, тому ці кошти йому вкрай необхідні.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.