Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Як свідчить практика, у свята зростає попит на продукцію тваринного походження. Аби неякісний товар не потрапив на столи мешканців краю, працівники відділу ветеринарної міліції області спільно з ветеринарною інспекцією міста Тернополя у січні провели відпрацювання десятків торгових закладів. Рейдові бригади побували на усіх ринках обласного центру. Правоохоронці перевіряли дотримання підприємцями ветеринарно-санітарних вимог, вилучали неякісні м’ясні, рибні та молочні вироби.
Тільки під час одного рейду правоохоронці конфіскували більше центнера недоброякісного товару. Зіпсованими продуктами тваринного походження торгували у кіосках та супермаркетах. Зловживали й дрібні підприємці на ринках. Як правило, покупцям пропонували протерміновані ковбасні вироби, рибу та напівфабрикати. Недобросовісні підприємці оправдовувалися, що не встигли прослідкувати за терміном зберігання товарів. Насправді ж, розраховували на підвищений попит на продукцію.

Винних міліціонери притягнули до адміністративної відповідальності, а вилучене утилізували.

Як розповів начальник ветеринарної міліції області Богдан Табака, найбільше залежаної продукції працівники підрозділу вилучили напередодні святкування Нового року. Всього у 2011-му правоохоронці знищили понад 18 тонн продукції тваринного походження вартістю понад сімдесят тисяч гривень. На щастя, зіпсоване не встигли продати.
Правоохоронці й надалі продовжать рейдові перевірки по виявленню та припиненню правопорушень, пов’язаних з незаконним обігом продукції тваринного походження.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.