Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Ще за каденції екс-мера Тернопіль визнали базовим для Євро-2012

15 березня 2011 року під головуванням міського голови Сергія Надала відбулося перше засідання координаційної ради з питань підготовки Тернополя до фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

Участь у роботі ради взяли: відомий український футболіст та тренер, заслужений майстер спорту, володар Кубку Кубків УЄФА – Андрій Баль, тренер національної студентської збірної України з футболу (дворазових чемпіонів світу) – Іван Шепеленко, представники ЗМІ, громадськість.

Тернопіль потрапив у десятку базових стратегічних міст для проведення Євро-2012. Тренувальний центр у Тернополі, який реконструюють до Євро-2012, може стати базою для однієї з команд, яка проводитиме свої поєдинки у Львові. Про те, як проходять організаційні роботи у нашому місті, йшлося на першому засіданні координаційної ради.

Один із заступників голови координаційної ради, заступник міського голови з гуманітарних питань Леонід Бицюра повідомив:

«Окрім координаційної ради було створено робочу групу, яка відповідає за опрацювання усіх складових, необхідних для проведення Євро-2012 у Тернополі. Всі пропозиції та напрацювання зведені в єдиний робочий план та знаходяться в управлінні сім’ї, молоді та спорту. На сьогодні відомо, що фан-зона розташовуватиметься поблизу юнацької школи з футболу. Щомісяця інформація про стан підготовки до Євро-2012 у нашому місті надаватиметься в Національне агентство України з питань підготовки до Євро-2012. Згідно плану, на стадіоні завершується залиття фундаменту, роботи виконані на 90%. До вересня місяця 2011 року заплановано завершити оздоблювальні роботи. Зараз працюємо над освітленням стадіону. Благоустроєм прилеглих територій, демонтажем інформаційного табло, облаштуванням тренувального майданчика, бігових доріжок. Оновлений стадіон має бути введений в експлуатацію до грудня 2011 року.

Всього на облаштування стадіону та прилеглих територій нашого міста до європейських стандартів необхідно 22 млн. грн. Виникла пропозиція залучити інвесторів до процесу реконструкції стадіону. Міська влада пропонує підприємцям нашого міста облаштувати вільну площу (приміщення) стадіону для магазинів, кафе чи офісів.

Віце-президент «Діти-фонд зірок світового футболу» Ярослав Несторович розповів про проект Програми із залучення «дітей вулиці» до футболу. Програма реалізовуватиметься у нашому місті за сприяння організації ЮНІСЕФ. Як кажуть організатори під словосполученням «діти вулиці» слід розуміти дітей, які більшість свого часу проводять на вулиці. Це буде перший в Україні проект із залучення дітей до спорту за підтримки волонтерів. Школа волонтерів уже створена на базі ТНЕУ.

Наступне засідання координаційної ради з підготовки до Євро-2012 заплановано на початок квітня.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.