Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

        Пишіть нам і присилайте свої розповіді на електронну адресу: t-weekly@email.ua

Розум ... Що в ньому? Напевно, нас тому так і називають «істоти розумні», що в загадковому, непоясненному світі думок і почуттів ми висаджуємо свій Сад Розуму. Флора його проста і складна одночасно: могутні дерева минулого, квітучі чагарники сьогодення і неодмінно екзотичні квіти майбутнього. Головне - не переборщити з насадженнями, не нав'язати свій дизайн території іншим, а особливо - дітям. Чому говорять, що немає межі дитячої фантазії? А вся справа в тому, що вони бачать не очима, а серцем і душею. Так нехай самі й намалюють свій, неповторний ескіз САДУ. Думаєте, я така розумна, філософ і психолог водночас? Смію вас запевнити, просто книги мудрі траплялися останнім часом, а як результат, або швидше - наслідок, це одкровення. Ось пишу, думаю, що все учено і мудро, розумію, все правильно. Але РОЗУМ, холодний розум, чому ти не борешся з почуттями, емоціями? Адже серце диктує зворотне: посади САД в його голові, оброби та ще і полий гарненько ...

Ми мимоволі стаємо власниками своїх дітей. Вчимо їх жити, не повторювати наших помилок. Так, про це вже було ... Прошу тільки одного. Нехай мій син візьме в третій САД ті, потрібні, рослини, які, врешті-решт, принесуть соковиті і яскраві плоди. Так, я так хочу ... Що вдієш з моїми бажаннями.
Ось дорога вже прокладена і до наступного САДУ - САДУ ІНТЕЛЕКТУ.
Це та територія, де вже або нічого не посадиш, або нічого не знищиш. Погодьтеся, друге набагато краще. Що є, то є. Але є далеко незавжди і далеко не в кожного. ..
Як не сумно про це говорити, але саме наявність цього САДУ визначає нашу долю.

Не ми, не душа, не почуття, а інтелект.

Подумайте самі, якщо є поруч гідна людина, значить є інтелект, якщо є престижна робота - заслуга інтелекту, якщо є почуття гумору - знову він, рідний, інтелект постарався. Ось тому закласти якісний грунт для цього САДУ - наше завдання, завдання батьків. Комусь досить привезти на ту ділянку пару машин чорнозему, комусь все життя доведеться носити відрами благодатний грунт ... Комусь з одним, чоловіком, а комусь і самій піднатужитися.
Нічого, впораюся, повинна, зобов'язана, можу ... От скільки слів, і все відразу.
Думайте, усвідомлюйте, погоджуйтеся або виключайте. Ваше право, ваш вибір. А я скажу вам по секрету, мені пора ... Була не зовсім чесна з тобою, читачу. У мене є ще один САД. Його я почала вирощувати зовсім недавно, місяців 7 тому. Здогадалися? Так, це, тихо скажу, САД КОХАННЯ, мій САД КОХАННЯ. І якщо в попередні дорога відкрита, то туди, пардон, ВХІД ЗАБОРОНЕНО!
Юлія Май

 

 

 

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.