Нове на сайті:
Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях Нові багатоканальні швидкі зарядки «Bandera Power» для наших Захисників з Тернополя - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Тернопільські міські чиновники  - найпрогресивніші в Україні. Практично, завдяки їхньому героїзму Тернопіль семимильним кроками наближається до Євросоюзу. Кожний день їхньої роботи вражає Україну.

З останніх геройських вчинків, які на кожному кроці обговорюють мешканці міста й місцеві ЗМІ  – подейкують секретар міської ради, заступник мера  Надала  Ігор Турський придбав  джип BMW Х5.

Аплодують тернополяни, заздрять мешканці інших міст.  Як не як, а для міського бюджету пряма економія. Мінус один службовий автомобіль, за який не потрібно платити тернопільській громаді.

Тим більше, що пан Турський - дуже достойна й знана людина. Ще рік тому він був викладачем й отримував викладацьку  зарплатню з бюджету та їздив громадським транспортом.

А попрацювавши секретарем міської  ради лише  рік, не зміг дивитися на чиновницькі пільги, зокрема службові автомобілі.

А як відомо, достойні люди мають їздити на достойних автомобілях. А джип BMW Х5 саме до таких і належить, не дарма  ж коштує близько 1 мільйона гривень.

Я, як і більшість тернополян, теж захоплююсь винахідливостю й турботою про громаду міських чиновників. А щоб  вони не говорили, що заздрю, можу дати секретареві тернопільської міськради гарну безкоштовну пораду.

Щоб дорогущий  джип гарно зберігався взимку, його потрібно паркувати на підігрітому тротуарі, який збудував для щасливих тернополян мер Сергій Надал  за 250 тисяч бюджетних  гривень.  Тим більше, що цей шматочок тротуару весь час посипають піском, щоб слизько не було.

Тільки є одна проблема. На жаль, довжина  тротуару всього 100 метрів, і таких дорогих й красивих машин на нього вміститься лише з десяток. Тому, щоб припаркуватися, пану секретарю доведеться трохи раніше вставати.

З блогу Степана Барни в gazeta.ua

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.