Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Як відомо, жахлива автопригода трапилась 19 січня на Рівненщині –о 17:12 на 2 км західного під'їзду до міста Рівне, поблизу села Велика Омеляна Рівненського району, сталося зіткнення мікроавтобуса Volkswagen, який перевозив 18 пасажирів, з них 9 дітей, та вантажного автомобіля Renault. В маршрутці до Рівного їхали прочани. Вони повертались із джерела святої Анни на Тернопільщині, куди вони їздили відзначати Водохреща. Врезультаті зіткнення на місці ДТП загинуло семеро людей, із них одна дитина. Дев’ятьох із них шпиталізували до Рівненської центральної міської лікарні, троє із них – у вкрай важкому стані. У медзакладі лікарі констатували смерть іще двох людей. Зараз за життя решти потерпілих борються лікарі. Водій маршрутки не постраждав. На місці пригоди працює слідчо-оперативна група УМВС України в Рівненській області. Причини аварії наразі з’ясовуються. Вирішується питання про порушення кримінальної справи. 

Списки загиблих та травмованих у ДТП на Рівненщині

Відділ ДАІ подав дані про загиблих і постраждалих. ЗІК наводить інформацію про загиблих пасажирів автобуса Volkswagen LT 46,   список імен та місце проживання пасажирів.

Загиблі пасажири:

1. Х. Надія, 1968 р.н., проживала: м.Рівне.Тіло доставлено в морг Рівненської ДКП СМЕ.

2. Н. Лариса, 26.03.1961 р.н., проживала: м. Рівне.Тіло доставлено в морг Рівненської ДКП СМЕ.

3. Г. Олеся, 15.11.1948 р.н., проживала: м. Рівне. Тіло доставлено в морг Рівненської ДКП СМЕ.

4. П. Марина, 21.11.1964 р.н., проживала: м. Рівне. Тіло доставлено в морг Рівненської ДКП СМЕ.

5. М. Анна 31.01.2001 р.н., проживала: м. Рівне. Тіло доставлено в морг Рівненської ДКП СМЕ.

6. Д. Галина, 05.06.1953 р.н., проживала: м. Рівне.Тіло доставлено в морг Рівненської ДКП СМЕ.

7. Б. Ростислав, 09.04.1950 р.н., проживав: м. Рівне.Тіло доставлено в морг Рівненської ДКП СМЕ.

8. Ш. Галина, 13.11.1958 р.н., проживала: Здолбунівський р-н. Доставлена в реанімаційне відділення Рівненської ЦМЛ, де під час проведення реанімаційних заходів лікарями було констатовано біологічну смерть.

9. Г. Наталія, 07.05.1969 р.н., проживала: Костопільський р-н, Доставлена в реанімаційне відділення Рівненської ЦМЛ, де під час проведення реанімаційних заходів лікарями було констатовано біологічну смерть.

Інформаціця про потерпілих:

1. А. Віталій, 2002 р.н., проживає: Рівненський р-н, с. Біла Криниця. Діагноз: політравма, госпіталізований в реанімаційне відділення Рівненської ЦМЛ.

2. А. Ілля, 1998 р.н., проживає: Рівненський р-н, с. Біла Криниця, Рівненського р-ну. Діагноз: забій лівої гомілки та лівого передпліччя, госпіталізований в травматологічне відділення Рівненської ЦМЛ.

3. А. Тетяна, 1972 р.н., проживає: Рівненський р-н, с. Біла Криниця. Діагноз: забій правої поперекової ділянки хребта, госпіталізована в травматологічне відділення Рівненської ЦМЛ.

4. П. Наталія, 1986 р.н., проживає: м. Рівне. Діагноз: перелом лівої п’яткової кістки, перелом лонної і сідничної кісток справа, госпіталізована в нейрохірургічне відділення Рівненської ЦМЛ.

5. Б. Вікторія, 1997 р.н., проживає: м. Рівне. Діагноз: правобічна субдоральна гематома, доставлена в ОДКЛ м. Рівне.

6. П. Діана, 1996 р.н., проживає: Костопільський р-н. Діагноз: забій кісток тазу та попереку, госпіталізована в нейрохірургічне відділення Рівненської ЦМЛ.

7. Б. Зінаїда, 20.05.1996 р.н., проживає: м.Рівне. Діагноз: політравма, госпіталізована в реанімаційне відділення Рівненської ЦМЛ.

8. М. Ірина, 01.10.1996 р.н., проживає: м. Рівне. Діагноз: забій поперекового відділу хребта, госпіталізована в нейрохірургічне відділення Рівненської ЦМЛ.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.