Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

А Надал і далі продовжує звинувачувати свого попередника …

Про перепитії навколо колишнього готелю і ресторану «Україна» «ТТ» писав вже неодноразово, зокрема й у статті «Свобода» почала розпродувати «Україну».

І от на одному з місцевих порталів (впевнені, ця стаття буде й на деяких інших сайтах, які не бекоштовно співпрацюють з ВО «свобода» - прим. «ТТ») зявилася на цю ж тему інша інформація, яку наші колеги подали в дещо протилежному світлі, аніж це зробили ми.

«Надал розповів, як Заставний прибрав до рук ресторан у центрі Тернополя»

Наприкінці минулого року у ресторані «Україна», який розташований у самісінькому центрі міста, розпочалися активні ремонтні роботи. Цей заклад є комунальною власністю міста, але попередня влада віддала його у довгострокову оренду.

– Його віддали в оренду на хитрих умовах. Невідомо, чи комусь ще так віддавали. Але я розумію, коли сам собі віддаєш, то пишеш будь-що. Дозволено там проводити будь-які види робіт, реконструкцію без погодження з міською радою, – повідомив міський голова Сергій Надал сайту «За Збручем»         

За його словами, працівників управління комунального майна у приміщення ресторану взагалі не пускають. Якщо так триватиме і надалі, представники мерії прийдуть туди у супроводі міліції, оскільки власника приміщення орендарі туди зобов’язані пустити.

Сергій Надал також наголосив, що усі роботи, котрі сьогодні відбуваються в ресторані «Україна», проводяться без жодного на те дозволу мерії. На який термін попередня влада передала ці приміщення в оренду одному із приватних підприємців, міський голова порадив спитати у колишнього мера.

– Термін оренди там достатньо довгий, але питання у тому, що є напрацьована за їхній період стара схема: береться комунальне майно, швиденько там робиться ремонт, через суд визнається, що ремонт це є необхідні поліпшення, вартість ремонту вкладається у cуму оренди і таким чином не платиться оренда, а врешті-решт забирається і комунальне майно, – зазначив Сергій Надал.

Наразі мерія через суд намагається визнати незаконність передачі комунального майна в оренду. Оскільки є інформація, що це було зроблено без дотримання усіх необхідних процедур. Більше того, тодішнім виконкомом одне і те саме приміщення було надано в оренду одночасно двом структурам – окремим рішенням підприємцю, котрий проводить там ремонтні роботи, і окремим – Тернопільському прес-клубу.

 

Коментарі  

 
+6 #4 ось так 24.01.2012 08:44
винні повинні сидіти - В.Висоцький
Цитувати
 
 
+7 #3 за 23.01.2012 18:53
Надал не опустить показати, що він наказує когось за щось. тут підвернувся такий варіант. з точки зору піару - це правильно!
Цитувати
 
 
+3 #2 чиновник 23.01.2012 15:51
при всій повазі до попереднього коментувача, жоден з цих двох сайтів безпосередньо не повязаний з тими політиками, до яких ви їх причепили, звісно, сайти мають свою направленість, але саме на цих двох порталах немає чіткої політичної прослідковувано сті в висвітлюванні конкретної позиції, це не погляд, де зрозуміло, що він свободіський і чітко гонить на хоптяна та його приспішників, а зз і тт все роблять завуальованіше
Цитувати
 
 
+5 #1 читач 23.01.2012 15:08
а що тут дивного, за збручем -це надалівський сайт, тернопільський тиждень - фронтзмінівськи й, де зараз і заставний, тому не дивно що подають різну інформацію, а хто пише правду, то ми, читачі, вже якось самі, розберемося
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.