Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

22 січня 2012 року під час урочистих заходів з нагороди відзначення Дня Соборності на межі Тернопільської та Хмельницької областей, керівники межуючих райадімістрацій Шумської та Білогірської відверто перешкодили звернутися з вітальним словом представнику ВО "Свобода" Михайлу Головку.

Зокрема, під час заходу право виступити надали лише головам згаданих райадмінстрацій. Хоча у їхніх вітальних словах постійно звучали гасла про об'єднання всіх українців, не зважаючи на політичні погляди.

"У своєму виступі я хотів, від імені голови Тернопільської обласної ради Олексія Кайди, привітати присутніх зі святом, - розповів Михайло Головко. – Та мені цього не дозволили зробити і відверто проігнорували моє прохання, як радника керівника представницького органу нашої області. В особистій розмові зі мною, голови райадміністацій сказали, що свободівці право на виступ не мають. Пізніше все стало на свої місця. Під час утворення символічного живого ланцюга, вздовж нього майоріли стяги правлячої політсили "Партії Регіонів". Висновок єдиний - ці святкування були зроблені лише для "галочки", а не для людей".

Михайлу Головку довелося у гучномовець виголосити вітальні слова. Та їх всіма силами намагалися заглушити організатори акції, увімкнувши на повну потужність музичне обладнання.

"Такими своїми діями діюча влада довела свою злочинну суть та дволикість, - додав пан Головко. – Навіть і під такий специфічний музичний супровід мій виступ зібралася вислухати чимала кількість людей. Пізніше, у спілкуванні зі мною люди висловлювали підтримку "Свободі", як єдиній націоналістичній силі. Мешканці обох областей дуже швидко розібрали велику кількість нашої партійної преси. І жодна з цих газет, на відміну від прапорців "регіоналів", опісля не була кинута на землю", повідомляє прес-служба ВО "Свобода"

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.