Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Любителі домашньої оковитої втратили декілька «точок» збуту

У Збаразькому районі дільничні інспектори разом із журналістами провели рейд, під час якого виявляли активних продавців самогону. Лише за один день працівники міліції призупинили діяльність шести місць виготовлення та реалізації фальсифікованих спиртосумішей. Для прикладу, житель села Верняки розгорнув на власному господарстві незаконний бізнес. Підприємливий ділок виготовляв домашню оковиту та продавав усім охочим. За півлітрову пляшку сивухи брав 15 гривень. Правоохоронці вилучили у порушника понад тридцять літрів фальсифікованого алкоголю.

За збут спиртосуміші до відповідальності притягнено іншого мешканця Збаражчини. Чоловік реалізовував місцевим жителям розбавлений спирт. Десятки літрів підробки, готової до реалізації, міліціонери вилучили. Подібних прикладів чимало. 

Під час рейду міліціонери знайшли та вилучили найрізноманітніші апарати для варіння оковитої. Переконалися, що виробники дешевої горілки використовують у своєму бізнесі найрізноманітніші продукти, які містять солод. Найчастіше - цукор, буряки, малясу. Для міцності додають добавки, від яких можна втратити не тільки здоров’я, а й життя.
Правоохоронці притягнули до відповідальності пятьох осіб, які виготовляли сивуху та зберігали самогонні апар

Як повідомив начальник відділу дільничних інспекторів УМВС в Тернопільській області Руслан Балик, заходи працівників міліції щодо протидії пияцтву і самогоноварінню проводитимуться й надалі. З початку року за порушення антиалкогольного законодавства правоохоронці притягнули до відповідальності понад шістдесят осіб. Складено 30 протоколів за купівлю спиртних напоїв домашнього виробництва, вилучено 650 літрів сурогатного напою, десятки апаратів для виготовлення самогону. На правопорушників накладені чималі штрафи. Тих самогонщиків, котрі, незважаючи на заходи адміністративного впливу, продовжуватимуть займатися забороненим видом діяльності,  притягуватимуть до кримінальної відповідальності, - повідомляють в ЦГЗ УМВС в Тернопільській області.

Подібні рейди міліціонери запланували провести по інших районах області.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.