Нове на сайті:
У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях Нові багатоканальні швидкі зарядки «Bandera Power» для наших Захисників з Тернополя - Сергій Надал На Тернопільщині СБУ ліквідувала чергову схему втечі за кордон, яку організував військовослужбовець місцевої бригади

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Минулого тижня прокурор Тернопільської області порушив кримінальну справу стосовно виконувача обов‘язків голови Підволочиської райдержадміністрації, депутата районної ради за фактом вимагання та одержання ним хабара у значному розмірі за ч. 3 ст. 368 КК України.

Держслужбовець погодився допомогти у виділенні земельної ділянки для ведення сільського господарства. Він повідомив, що для позитивного вирішення цього питання слід провести конкурс, і пообіцяв гарантовану перемогу у ньому прохачеві за умови передачі йому хабара у розмірі 2500 доларів США. Заступник голови РДА, будучи головою конкурсної комісії підписав протокол комісії, відповідно до якого прохача ділянки визнано переможцем конкурсу. Після того, як 2500 доларів США опинились в службовому автомобілі чиновника його затримали правоохоронці.

"На сьогодні ми можемо спостерігати якими компетентними "професіоналами" є представники провладної партії. Як вони вміють справно ділити землі Підволочиського району та господарювати за рахунок людей. На порозі земельної реформи чиновники з усіх зусиль транжирять людську землю і розкидаються нею на ліво та на право. Це вже не перший скандал із землею, ми пригадуємо ситуацією з розпорядженням п. Хоптяна про виділення 190 га землі фермеру М.Глушці, в якого мешкав голова ОДА.

Голова Підволочиської райдержадміністрації В.Сум написав заяву за власним бажанням, І.Фіка затримано на хабарі – з цього можна робити висновок та припустити, які ще оборудки коїлися в районі. Я переконаний, що про всі такі речі знав голова Тернопільської ОДА В.Хоптян, адже він підбирав команду, будучи головою РДА. Саме він показував як "професійно" працювати і як правильно виконувати вказівки. Щоправда, декого з вишколених діячів державної служби п. Хоптян і забрав на роботу в ОДА (зокрема, Р.Папіроського начальника Держкомзему Підволочиська поставив керівником обласного)", - зауважив депутат Тернопільської обласної ради від ВО "Свобода" Роман Навроцький, про що повідомила прес-служба партії.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.