Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Але від цієї  "тяги" очільника Тернополя «обличчя» міста втрачає свою привабливість

В Тернополі про специфічну "любов" міського голови пана Надала до своїх попередників вже говорять всі журналісти,  владоможці й громадяни. На кожен критичний випад в бік теперішньої влади, попередники отримують свою порцію жовчі від мера, який часто переходить на особистості і не гребує нічим, щоб тільки його було зверху.

Але чим завинив пану Надалу, приміром, памятник Соломії Крушельницькій - невідомо. Невже ненависть до попередників перейшла всі межі і помста спрямовується на все, до чого долучилися в свій час Заставний і Ко?

Вже декілька тижнів як памятник С.Крушельницької, який чітко повязують з іменем колишнього мера, спереду не освітлюється. Жоден з двох прожекторів не працює, хоча з тильної частини монументу ліхтарі повністю справні.

На жаль, це не єдина проблема з освітленням в Тернополі. Незважаючи на звіт міського голови за рік роботи, де саме цей напрямок вихваляли чи не найбільше, ситуація насправді бажає кращого. Не працюють ліхтарі ні довкола памятника Т.Шевченку, ні довкола памятника І.Франку. Ба більше: на Каменяра мало бути спрямовано два прожектори, від яких на стіні будинку по вул.Сагайдачного, 9 лишився тільки кронштейн (див. фото).

Натомість комунальне підприємство "Міськсвітло", яке відповідальне за зовнішнє вуличне освітлення, на одному з останніх засідань виконавчого комітету браво звітувало про свої досягнення в роботі та про кількість вкручених енергоощадних лампочок. Саме цьому підприємству передали в обслуговування і "теплий" тротуар, про ефективність роботи якого досі немає єдиної думки серед мешканців. Чи гроші, які були спрямовані на освітлення, часом не пішли на оплату роботи «надалівського» тротуару?

"Тернопільський тиждень"

   alt   

alt

alt

alt

alt

alt

Коментарі  

 
-3 #18 пабло 09.02.2012 05:48
так ніби то єдина проблема в Тернопоолі. ха-ха. знайшли мєлочь
Цитувати
 
 
-3 #17 Софа 07.02.2012 11:40
робити більше нема чого надалу, як тільки мститися тим попередника. не роздувайте з мухи слона, бо вас самих схаває
Цитувати
 
 
-3 #16 Гєна 07.02.2012 11:37
а нічьо, шо зараз сніг так лупив, що не встигалося його прибирати? а лампочки і так мрожна будь-коли поміняти. чи ви гадаєте, що то НАДАЛ МАЄ РОБИТИ?!
Цитувати
 
 
-3 #15 Тернополянка 07.02.2012 11:21
ага, нашим щиррим галичанам аби тільки пальцем кивати... а мерія шо? має ходити і заглядати на кожен слуп? то тра по шапці дати тим, хто так класно звітує.
Цитувати
 
 
-3 #14 Агатангел 07.02.2012 11:00
та до чого тут мер?! він шо, має за кожним начальником ходити? шуфлі подавати?!
Цитувати
 
 
+6 #13 не свободівець 05.02.2012 16:07
така-так, надал персонально людей обігрівав, чаями бомжів поїв, та й взагалі який може мати вплив мер на підлеглого, якого бачте призначили ще до нього . біда з тим попередниками, не дають свободівцям в місті керувати, прямо назад тягнуть, аж плакатися хоче з тих перешкод потугам нової влади, йой, людоньки...
Цитувати
 
 
-5 #12 Зоорроо 05.02.2012 15:45
ви подивіться, які були морози. там люди замерзали, а ви вчепилися до яукихось лямпочок. стидно маєж бути
Цитувати
 
 
+3 #11 погляд 05.02.2012 15:27
Цитую хтозна:
Надал поганий господар. він не може зробити нічого величного, і навіть не може собі дати ради з елементарним. шкода, я за нього голосував :(

там працює ще старий начальник підприємтва. поиіняють скоро і все піде ще карще
Цитувати
 
 
-3 #10 Петька 04.02.2012 22:00
ото дійсно. якже тепер з тим жити?
Цитувати
 
 
-5 #9 Небайдужий 04.02.2012 12:41
Чиста правда! Найбільша біда Тернополя - це неосвітлений (спереду!) пам’ятник Соломії Крушельницькій.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.