Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

"ТТ" отримав деякі копії документів, що проливають світло на ситуацію довкола ресторану  "Україна".

Минулого тижня на черговій зустрічі мера з «потрібними» журналістами за горнятком кави, очільник міста оприлюднив інформацію, яка практично моментально облетіла місцеві сайти. За словами Сергія Надала, ремонт в ресторані проводять незаконно, а місто може втратити це комунальне майно. Судячи з наявних у нас текстів, міський голова так перейнявся долею приміщення, на яке він не має впливу, що забув сказати про деякі очевидні речі, які дають змогу по-іншому подивитися на порушувану  проблему.

Отже, все почалося з листа управління архітектури Тернопільської ОДА, в якому зазначається, що в готелі (саме готелі, а не ресторані – це важливо, прим «ТТ») "Україна" без відповідних погоджень здійснена  заміна вхідних дверей на металопластикові та самовільно розпочаті внутрішні роботи. При цьому збиваються автентичні карнизи та декоративні елементи оздоблення інтерєрів (див.мал. 1). Цей лист був адресований міському голові С.Надалу, оскільки приміщення (вірніше, його більша частина - поки що) готелю є у власності громади. Також міського голову чиновники ОДА просили перевірити правомірність проведених робіт та вжити відповідних заходів. Як зазначено в документі, погодження з управлінням архітектури ТОДА на проведення робіт - відсутнє.

В мерії міста особливо цим не переймалися і одразу написали гнівного листа інспекції державного архітектурно-будівельного контролю в Тернопільській області, яким просять перевірити ремонтні роботи, але не в готелі, за який він же і відповідає, і саме він допустив  порушення законодавства про охорону пам'яток, а в ресторані, де на той час також проводяться ремонтні роботі після затоплення приміщення орендарями вищих поверхів весною минулого року (див.мал.2). 

В інспекції держархбудконтролю вирішили, що вони не будуть встрявати у незрозумілі взаємовідносини і дипломатично уникнули як слова "готель", так і слова "ресторан", виписавши направлення на перевірку лише за адресою бульвар Т.Шевченка, 23 (див.мал.3).

До слова, ремонт готелю проводять за бюджетні кошти і з порушеннями, а заміна вікон ресторану та ремонт фасаду повністю погоджені з обласним управлінням архітектури (див.мал.4) та відбувається за кошти працівників, які крім того ще сплачують за оренду приміщення до бюджету понад 400 тисяч гривень в рік.

"Тернопільський тиждень"

мал. 1

     

мал. 2

       

мал. 3

         

мал. 4

           

 

Коментарі  

 
+1 #16 Юлій 28.03.2012 11:51
Шановний п. мер…Вам уже неодноразово говорили,писали ,що на авто ринку Мотор по вул..С.Будного 38 є клаптик землі (КРИМІНАЛЬНИЙ).Адміністрація авто ринку Мотор в особі Керничного В.С. вчинила самозахват землі, яка належить міській раді… І роками отримували кошти з підприємців за торгівлю(ніби то на землі що належить авто ринку Мотор)…Куди?А правильніше ХТО ці кошти отримував.???Більше того:на авто ринок Мотор немає нормативно-правових легітимних документів. В листопаді 2011р. на авто ринку Мотор за зверненням зам.гол.профільного комітету підприємців авто ринку Мотор п.Кулика Степана, була проведена комплексна перевірка, із спеціалістів Держкомзему,нез алежної земельної експертизи також були присутні кореспондент газети,голова правління громадської організації…Ком ісійно було встановлено:Що є грубі порушення зі сторони адміністрації авто ринок Мотор,в тому числі-САМОЗАХВАТ ЗЕМЛІ ЩО НАЛЕЖИТЬ МІСЬКІЙ РАДІ..
Цитувати
 
 
+4 #15 Правда 07.02.2012 18:48
Таки Цитую Свистун:
Побільше б таких перевірок! респект владі!!! так і повернути усе награбоване майно можна!

Звичайно! і хто це зробить як не міська рада?
Цитувати
 
 
+4 #14 donna 07.02.2012 17:49
Україна має лишитися громаді
Цитувати
 
 
+2 #13 Свистун 07.02.2012 11:03
Побільше б таких перевірок! респект владі!!! так і повернути усе награбоване майно можна!
Цитувати
 
 
+3 #12 не свободівець 05.02.2012 16:04
і тут браво нашому меру!!! він єдиний на всю україну, хто тєжко спину гне зі своїми побратимами за ідею і скромно зарплату, аплодуймо...
Цитувати
 
 
+4 #11 соло 05.02.2012 15:43
все незаконно приватизоване майно треба повернути громаді, щоб продати його на аукціоні і так наповнити бюджет, щоб було з чого ремонтувати дороги і дахи
Цитувати
 
 
-5 #10 Петька 04.02.2012 21:59
Хвали мене моя губонько!
Цитувати
 
 
+6 #9 ТТ 03.02.2012 23:07
та чого ж не просто, кому потрібно, той має свої джерела всюди (журналісти, поважаючі свою роботу і працюючі не тільки за зарплату), а інколи зацікавлені люди й самі скидають матеріали в різні ЗМІ, що тут дивного? Знаємо, що розсилка різної іноформації здійснюється на всі сайти, інша справа, що тільки одиниці можуть в силу різних обставин ці факти проаналізувати і зробити свої висновки, а потім ще й опублікувати. Толерантно пояснили?
Цитувати
 
 
-5 #8 Петька 03.02.2012 22:48
а чи не Заставний ті всі документи повикладав тут? Бо так просто їх отримати не так вже й легко
Цитувати
 
 
-7 #7 Рома 03.02.2012 21:24
А шо перевірки мають ходити тіки туди куди просять? :)
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.