Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На цьому наголошує заступник Сергія Надала

Столична влада лукавить, коли обіцяє киянам 10% знижку на комунпослуги, якщо люди платитимуть вчасно.

- У Тернополі такого не буде, бо це – нереально, - каже перший заступник мера Петро Ландяк. – Наскільки я знаю - за даними, що були на сайті міністерства, навіть у Києві рентабельність комунальних підприємств – близько "нуля". Тому я ніяк не міг зрозуміти, яким чином вони надаватимуть пільги. Хіба що там відразу закладали приховану  рентабельність. Тому ми про таке не думаємо.

Єдиний вихід для тернополян – побудинковий тариф, - повідомляє “20 хвилин”. На думку пана Ландяка, тоді мешканці матимуть можливість відмовитися від окремих послуг і за рахунок цього зменшити розмір плати за житло. Наприклад, люди могли б взяти на себе прибирання під'їздів та прибудинкової території.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.