Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Тернопільським медіа від головного контролера на горіхи не дісталося. Екстремальних порушень програмної концепції тернопільські радіо та телебачення у своїй діяльності за минулий рік не допустили. Та й на фоні усієї країни електронні ЗМІ області – одні з найвідповідальніших і найсумлінніших. Про це заявив представник Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення в Тернопільській області Михайло Зубик, підбиваючи підсумки роботи за 2011 рік.

Михайло Зубик: «Є важливий показник для радіоорганізацій, як частка музичних творів українських авторів чи виконавців. Законом передбачено, що вона повинна становити не менше 50%. У принципі, організації цього дотримуються».

Пильнує Нацрада за дотриманням законів України «Про рекламу» і «Про захист суспільної моралі», адже саме на ці порушення найчастіше скаржаться громадяни. Щоправда, тернопільських радіо та телебачення, каже Михайло Зубик, це не стосується. Особливу увагу контролюючий орган у роботі місцевих медіа приділяє програмам для дітей. У цій сфері він має деякі зауваження.

Михайло Зубик: «Якщо якість передач, можна сказати, задовільна для дітей у нашому ефірі, то обсяг поволі, але зменшується. І над цим варто задуматися, оскільки все-таки Національна рада постійно буде тримати в полі зору саме цю проблему».

Минулий рік відзначився початком цифрового телевізійного мовлення в Україні, підкреслив Михайло Зубик. Він зазначив, що до 2015 року наша держава має повністю впровадити цей проект у життя. Основною проблемою є забезпечення можливостей прийому телевізійного сигналу у цифровому форматі. Проте її можливо вирішити, каже представник Нацради. Телевізори мають бути оснащені певним приладами. Малозабезпеченим родинам їх закупить держава.

Михайло Зубик додав, що цифровий формат своїм абонентам уже забезпечують провайдери «Колумбус» та «Колумбус плюс», повідомляє ІНТБ

 

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.