Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Валентин Хоптян провів нараду з питань недопущення необґрунтованого підвищення цін на соціальні види хліба. На зустрічі з виробниками хліба, Валентин Антонович відзначив, що сьогодні на Тернопільщині немає причин для підвищення ціни на хліб.

«Я хочу зауважити, що сьогодні ви отримуєте борошно за меншою ціною, ані ж минулого року, - звертаючись до виробників, відзначив Валентин Хоптян. – Тому жодних причин підвищувати ціну на хліб я не бачу. До того ж якщо хтось з вас планує все ж таки збільшити ціни, тоді потрібно звернутися в адміністрацію і спільними зусиллями ми вирішимо дану проблему».

Крім того, Валентин Хоптян зауважив, що усі підприємства, на яких випікають хліб та хлібобулочні вироби мають працювати легально.

«Ми захистимо бізнес від свавілля чиновників, але захистимо тих, хто працює легально, сплачує усі збори та податки, - сказав Валентин Хоптян. – Сьогодні ми проведемо перевірку, які фірми по виробництву хліба працюють легально, а які ні».

По закінченню наради відповідні доручення було дано правоохоронним органам щодо виявлення нелегальних підприємств, на яких випікають хліб

Коментарі  

 
+2 #3 Жорж 08.02.2012 20:32
Таке враження ,що в цього чоловіка почалася "біла гарячка"...
Цитувати
 
 
+4 #2 Хоптян 08.02.2012 16:11
Всьо,пацани,біл ьше брать в нагибать не буду ...Партієй клянусь !!! Шото забагато недоброзичливці в возлє мене... хмари згущають.. як так далєє пойдьот- так завтра і партбілєт на стол! І Скубашевський більше вже не допоможе, хватіт ...напомогався !
Будєм жить тепер по-новому і строть..... нєт...не дом возлє Чемировець, а НОВУ ТЕРНОПІЛЬЩИНУ !!!
Цитувати
 
 
+3 #1 Влас 08.02.2012 14:27
Захистити бізнес від самого себе....чергове ноу-хау від товаріща ХАПтяна !!! Невже за телевізори і світильники, пакунки з гречкою і ковбасою, будматеріали,це глу на "хатинку на Родінє"..... підприємцям почнуть повертати гроші ???!!!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.