Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Поки губернатор купляє плазмові телевізори, Надал вирішив придбати телеканал у сина екс-мера?

Як стало відомо днями, конкурс, оголошений Тернопільською міською радою на визначення телекомпанії для забезпечення прямих трансляцій сесійних засідань міської ради, відбудеться 30 квітня 2011 року. 

До речі, це перший конкурс від міської ради, який не регламентований жодним (!) нормативним документом. Мовляв, якщо хтось забажає опротестувати результати відбору, то залишиться ні з чим, бо самого документа, в якому мала б бути прописана процедура (це могло бути рішення виконкому чи сесії, розпорядження голови тощо) просто не існує. Також таємницею залишається склад журі, хоча, можливо, що відбір на освоєння 100 тисяч бюджетних коштів здійснюватиме сам міський голова (принаймні, так виглядала ситуація навколо конкурсу і його юридичне підгрунтя висвітлювалося на офіційному сайті міської ради)!?

З власних джерел нам стало відомо, що місцевий телеканал ТТС, який за нашою інформацією належить сину колишнього міського голови Тернополя Анатолія Кучеренка, виявив намір придбати не хто інший, як сьогоднішній мер Тернополя Сергій Надал. Про продаж домовитись з Анатолієм Кучеренком, який підтримав Надала на виборах, буде, як-то кажуть, справою техніки. А гроші за трансляцію сесій були би добрим стартовим капіталом. Детальніше про “битву” каналів за право транслювання сесійних засідань Тернопільської міськради “Тернопільский тиждень” писав тут.

Коментарі  

 
+5 #4 Альона 24.03.2011 21:08
Цитую Альона:
а мені здається, що Надал купить це за гроші, які збере з перевізників. такі скандали і страйки даром не проходять

а конкурс перенесли, бо грошей не назбирали!!!
Цитувати
 
 
+5 #3 Альона 24.03.2011 21:07
а мені здається, що Надал купить це за гроші, які збере з перевізників. такі скандали і страйки даром не проходять
Цитувати
 
 
+4 #2 Северин 23.03.2011 21:36
Надала припекло... Вын викинув зараз велечезны грошы на те щоб хоч трохи відбілитись від його "супер прогресивних 100 днів"! Хлопак зрозумів, що дишевше з "такою роботою" купити собі канал, який буде розказувати тернополянами "правду"...
Стає просто цікаво, до чого це приведе, якщо Надал більше уваги приділяє піару, а не роботі то Тернопіль чекають важкі часи!
Цитувати
 
 
+3 #1 вася 23.03.2011 17:42
ТТС, хм, то тепер свободівці матимуть ще й свій канал? супер
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.