Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Співробітники обласного управління боротьби з економічною злочинністю спільно із працівниками Гусятинського райвідділу міліції за вимагання та отримання хабарів затримали начальницю одного із підприємств району.

За попередніми даними, 57-річна жінка, використовуючи службове становище, неодноразово клала до власної кишені чималі суми, сприяючи у вирішенні питань, що входили до її компетенції. І коли до керівниці звернувся приватний підприємець з проханням взяти в оренду частину складського приміщення, вона не втратила нагоди знову підзаробити.

Умови договору оренди керівник заводу встановила такі: за кожен квадратний метр винайнятої площі підприємець зобов’язаний заплатити п’ять гривень. Ці гроші йтимуть у касу підприємства. От тільки сплачувати офіційно доведеться лише за сто квадратних метрів, а насправді орендувати підприємцеві запропонувала півтисячі. Різницю, а саме дві тисячі гривень, начальниця запропонувала дати їй. Ці гроші ще й мали слугувати гарантією того, що й питання оренди буде вирішено позитивно.

У своєму робочому кабінеті керівниця передала підприємцеві договір оренди після того, як на стіл були покладені дві тисячі гривень. Але скористатися хабарем жінка так і не встигла – її затримали співробітники міліції. Проти хабарниці працівники прокуратури Гусятинського району порушили кримінальну справу за частиною другою статті 368 Кримінального кодексу України. Проводиться досудове слідство, - повідомляє ЦГЗ УМВС в Тернопільській області.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.