Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Прокуратурою м.Тернополя порушено кримінальну справу за фактами службового підроблення та зловживання службовим становищем посадовими особами однієї з тернопільських фірм, незаконні дії котрих спричинили тяжкі наслідки державному бюджету на суму 189 тисяч гривень.

Дослідчою перевіркою, проведеною спільно з працівниками УБОЗу УМВСУ в Тернопільській області встановлено, що між місцевим підприємством, як переможцем торгів на здійснення послуг з видалення твердих відходів та Державною компанією «Укрекокомресурси» Кабінету Міністрів України , укладено відповідні договори , з терміном дії до 31.12.10 року про надання послуг з переробки сміття на території Західного регіону. Відповідно до документів, ціна виконаних робіт передбачалась у сумі понад 6 млн. гривень.

З метою виконання робіт, вказаних в угоді, Тернопільське підприємство укладає ще один договір з іншою фірмою про оренду нежитлових приміщень у м.Кровелець Сумської області з орендною платою 120 тисяч грн.. в місяць та послугами за складське обслуговування – 37 тисяч в місяць. Як виявилось, за вказаною у договорі адресою в м.Кровелець не було складських приміщень для відходів, проте службові особи підприємства , добре знаючи про цей факт, перерахували 189 тисяч гривень бюджетних коштів іншій фірмі нібито за оренду.

Перевіркою встановлюються додаткові факти причетності службовців до інших махінацій із бюджетними коштами .Про це повідомила прес-секретар прокурора областіЛеся Долішна.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.