Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Морози потроху спали, натомість – прийшли снігопади і відлига. Тож і в таку погоду роботи комунальникам не бракує. Якщо з дорогами їм впоратись вдається, то на тротуари від мешканців Тернополя – багато нарікань. В управлінні житлово-комунального господарства Тернопільської міськради запевняють: свою роботу виконують добросовісно – люди і техніка працюють вдень і вночі. Проблема в іншому – скаржаться люди переважно на ті тротуари, які мали б прибирати не комунальні, а інші підприємства та організації.
Аби транспорт сьогодні вранці міг нормально рухатись Тернополем, комунальники працювали уночі.
- Ми вночі для того, щоб не було ожеледиці, цієї ночі тільки посипали – 5 піскорозкидачів всю територію міста. Так само і стосується тротуарів, на вихідних працювали трактори з щітками, які прибирали цю кашу, яка утворилася, а сьогодні вночі, коли був мороз і випало трошки снігу, ми їх посипали піщано-соляною сумішшю, – розповідає начальник управління ЖКГ Тернопільсьокї міськради Володимир Болєщук (в недалекому минулому очолював адміністрацію в Тернопільському районі – прим. ТТ).

Вулицями міста водіям пересуватись безпечно, дорога хоч і мокра, проте не слизька. А от узбіччя – з кучугурами снігу, який потроху тане. Не виняток і зупинки громадського транспорту. Якщо водій маршрутки, чи тролейбуса зупиниться біля снігової гірки, то пасажиру, який виходить із транспорту, обминути її важко. Проте найбільш проблематично для тернополян ходити тротуарами: лід, вкритий снігом, кажуть, не найкраще місце для прогулянок.

Проблему нерозчищених тротуарів у міському управлінні ЖКГ не приховують. Кажуть – свою роботу знають, як дороги, так і тротуари чистять, проте тільки ті, які закріплені за комунальними службами.

Як розповів  начальник управління ЖКГ Тернопільсьокї міськради Володимир БОЛЄЩУК ТВ-4, багато ділянок і тротуарів є закріплені за підприємствами, за організаціями, які по тій чи іншій причині не уклали договір з спеціалізованою організацією на прибирання і повинні самі прибирати фактично цю територію, а вони її не роблять.

- Тобто, власне, ми вживаємо всіх заходів для того – їх попереджаєм, а наступні рази притягаєм до відповідальності. Такі адмінпротоколи складається на адмінкомісії і, звичайно, за це штраф, каже Володимир Болєщук.

«Погляд»       

 

 

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.